Neler Yeni

Snowman T6 Ultra Kasama Sığar mı?

Bergee

80+ Silver

Bergee

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasanız 160mm'e kadar CPU soğutucuları destekliyor. T6 ise 155mm, kısacası ucu ucuna sığıyor.
Yani herhangi bir sorun yaşamam değil mi hocam? Kullandığım anakartta B450M S2H V2 mATX bir sorun yaşatır mı ramlere vs. değme ihtimali var mıdır?

techno3030

80+ Bronze
Yani herhangi bir sorun yaşamam değil mi hocam? Kullandığım anakartta B450M S2H V2 mATX bir sorun yaşatır mı ramlere vs. değme ihtimali var mıdır?
Onlar hakkında bir fikrim yok ancak ben olsaydım öyle bir kasaya daha küçük bir soğutucu alırdım :/

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Kasam; https://www.gametechpc.com/urun/326...GB-3x140mm---1x120mm-fan-gaming-oyuncu-kasasi

alacağım soğutucu; https://www.hepsiburada.com/snowman-t6-ultra-6-bakir-kanalli-rainbow-cooler-fan-pm-HB00000UVGM7

ben linkini bıraktım ve takarken herhangi bir sorun yaşar mıyım? takılması nasıl zor mu? Daha önce dark freezer x94 rd modelini takmıştım evet onda biraz zorlanmıştım ama yapısı dandikti zarar vermemek için hassas davranmam gerekti soğutucuya.
Kasanın teknik detaylarında max cpu soğutucu yüksekliği 160 mm yazıyor. Sığması lazım.

Bergee

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onlar hakkında bir fikrim yok ancak ben olsaydım öyle bir kasaya daha küçük bir soğutucu alırdım :/
Peki hocam önerebileceğiniz bir soğutucu var mıdır? Şuan sıcaklık açısından bir sorun yaşamıyorum lakin ilerleyen zamanlarda da işlemci yükselteceğim için ve overclock ihtimalimde çok yüksek olduğu için şöyle gerçek manada güzel bir soğutucu almam gerekiyor ya böyle bir şey alacağım ciddi derece farkettirecek ya da sıvı soğutma alacağız :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasanın teknik detaylarında max cpu soğutucu yüksekliği 160 mm yazıyor. Sığması lazım.
EyvAllah hocam ona kanaat getirdik lakin diğer sorularımın cevabını bekliyorum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Ramleriniz düşük Profil ram ise sıkıntı olmaz ha baktınız değiyor fanı bir miktar yukarı çekme imkanınız da olabilir. Sıkıntı olacağını sanmıyorum.

techno3030

80+ Bronze
Peki hocam önerebileceğiniz bir soğutucu var mıdır? Şuan sıcaklık açısından bir sorun yaşamıyorum lakin ilerleyen zamanlarda da işlemci yükselteceğim için ve overclock ihtimalimde çok yüksek olduğu için şöyle gerçek manada güzel bir soğutucu almam gerekiyor ya böyle bir şey alacağım ciddi derece farkettirecek
Tek fanlı E-Sports 34 önerebilirim veya Silverstone AR01. Rajintek Pro da olabilir.

Sıvı soğutucu alabilirsen PF240.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Kasanız nedir?
200TL bütçede T6 Ultra iyi ama tek fan sesli çalışıyor diyorlar, ek olarak RAM'lere değme ve kasaya sığmama olabiliyor.
Ramlere değme olayını kimsede görmedim diyebilirim .
200 tl'ye göre çok iyi bir soğutucu. 200 tl ye böyle bir soğutucu alıyoruz sesini pekte düşünmemek lazım diye düşünüyorum . 1.3V 4.2 Ghz de p95 blender testinde 50 derece görüyorum .

Berke Gözükara

80+ Bronze
200 TL'ye göre çok iyi bir soğutucu. 200 TL ye böyle bir soğutucu alıyoruz sesini pekte düşünmemek lazım diye düşünüyorum . 1.3V 4.2 Ghz de p95 blender testinde 50 derece görüyorum .
süper değer

Kasanız nedir?
200TL bütçede T6 Ultra iyi ama tek fan sesli çalışıyor diyorlar, ek olarak RAM'lere değme ve kasaya sığmama olabiliyor.
İmzamda anakart RAM kasa yazıyor herhangi bir sorun yaşar mıyım

200 TL'ye göre çok iyi bir soğutucu. 200 TL ye böyle bir soğutucu alıyoruz sesini pekte düşünmemek lazım diye düşünüyorum . 1.3V 4.2 Ghz de p95 blender testinde 50 derece görüyorum .
Silikonunuz neydi

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
süper değer

İmzamda anakart RAM kasa yazıyor herhangi bir sorun yaşar mıyım

Silikonunuz neydi
Yüksek ihtimalle bronz olması lazım . Zaten kötü olduğu voltajdan anlaşıldığı için CTR testi yapmaya gerek duymadım .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,061,099
Üyeler
168,579
Son üye
Eraylmz61