Neler Yeni

SNR değeri ayarlanabilen modem önerisi

Night Uranos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Berkay Kaygısız
Arkadaşlar elimde td w9970 v3 model modem var. 4. senesini doldurucak. Bana snr margin değeri ayarlanabilen bir modem lazım. Şuanki altyapıda modem 58 mbps internet veriyor. Geçen gün bir şey yaşadım, mahallenin elektriği gitmişti sonra geldi bende ilk internete bağlananlardan birisiyim mahallede, gelir gelmez internet 79mbps ile internet almaya başladım ama çevredeki insanlar da bağlanmaya başlayınca internetlerine 58 mbps'ye kadar düştü maksimum veri oranı kbps yazan yer. Sonra benim internetim hala 79 mbps ama snr değerim 2 lere kadar düşmüştü ne kesinti yaşadım ne ping ne yavaşlama. Şuanki modemde snr değeri ayarlayamıyorum. Ailem modemi kapatmış açtığında tekrar 58 mbps ye bağladı internet kendini. snr değeri 8 de. Ben bunu 2 lere düşürüp daha yüksek hız almak istiyorum. Ona göre modem önerebilir misiniz?. Keenetic omni dls ve extra marka modemlerde ayarlanabiliyormuş diye duydum.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,664
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
2 SNR ile en fazla 1-2 gün bağlı kalırsın. Paket hataları bir yerden sonra binleri aşar ve bağlantını keser.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,664
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ayrıca evet Omni DSL modelinde ayarlanıyor.

Night Uranos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Berkay Kaygısız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 SNR ile en fazla 1-2 gün bağlı kalırsın. Paket hataları bir yerden sonra binleri aşar ve bağlantını keser.
reis valla 1 hafta bağlı kaldığımı hatırlıyorum evdekiler modemi kapatmasa fiş çekmese dahada test edicemde işte. Altyapım kablolama iyidir güveniyorum yani altyapıma

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,664
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
reis valla 1 hafta bağlı kaldığımı hatırlıyorum evdekiler modemi kapatmasa fiş çekmese dahada test edicemde işte. Altyapım kablolama iyidir güveniyorum yani altyapıma
Ben de güveniyordum ama 5 SNR ile 2. gece 150 bin CRC hatası görünce o kadar güvenmemeye karar verdim :D

Night Uranos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Berkay Kaygısız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de güveniyordum ama 5 SNR ile 2. gece 150 bin CRC hatası görünce o kadar güvenmemeye karar verdim :D
sence napayım şuanki modemde bir sıkıntı yok ama gidici yani rengi filan soldu tamamen iptal olana kadar kullanayımmı yoksa keenetic omni dsl modemi alayımmı. Bu snr olayını kesin yaparım demi o modemde

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,664
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
sence napayım şuanki modemde bir sıkıntı yok ama gidici yani rengi filan soldu tamamen iptal olana kadar kullanayımmı yoksa keenetic omni dsl modemi alayımmı. Bu snr olayını kesin yaparım demi o modemde
Benim kullandığım modem o zaten :D
1674643306799.png

7'ye sabitledim.

Ahmet Ckr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet
Arkadaşlar elimde td w9970 v3 model modem var. 4. senesini doldurucak. Bana snr margin değeri ayarlanabilen bir modem lazım. Şuanki altyapıda modem 58 mbps internet veriyor. Geçen gün bir şey yaşadım, mahallenin elektriği gitmişti sonra geldi bende ilk internete bağlananlardan birisiyim mahallede, gelir gelmez internet 79mbps ile internet almaya başladım ama çevredeki insanlar da bağlanmaya başlayınca internetlerine 58 mbps'ye kadar düştü maksimum veri oranı kbps yazan yer. Sonra benim internetim hala 79 mbps ama snr değerim 2 lere kadar düşmüştü ne kesinti yaşadım ne ping ne yavaşlama. Şuanki modemde snr değeri ayarlayamıyorum. Ailem modemi kapatmış açtığında tekrar 58 mbps ye bağladı internet kendini. snr değeri 8 de. Ben bunu 2 lere düşürüp daha yüksek hız almak istiyorum. Ona göre modem önerebilir misiniz?. Keenetic omni dls ve extra marka modemlerde ayarlanabiliyormuş diye duydum.
Asus Ac51 kullanıyorum dsl ayarlanabiliyor. Aynı şekilde 200 tl ucuza asus dsl-n16 var. Şunu söyliyim 2 db snr marginde alıcağın crc hatasıyla sürekli kopmalar yaşarsın. Ben şuan 14 db kullanıyorum hızım ortalama 40-50 mb . Saatde 10 crc fln alıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,181
Üyeler
159,586
Son üye
Kadir bingöl
Top Bottom