Yardım Social Clup mail hesabı çalınmış/değiştirilmiş

Emre53met

80+
Reaksiyon skoru
3
arkadaşlar uzun zaman sonra epic games den rdr2 indirdim fakat social clup hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda bu uyar geliyor social clup hesabımı kontrol ettiğimde hesap gözüküyor fakat mailim aktif değil şifre sıfırlayamıyorum muhtemelen çalındı heap ama baına gelen var mı yardımcı olabilir msiniz lütfenn ...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1697145766249.png

Aynı sorunu bende yaşıyorum epic hesabıma giriyorum, gta v çalıştırıyorum social club açılıyor ama giriş yapamıyorum yukarda kırmızı alanda farklı bir mail hesabı var o hesap ile giriş yapmamı istiyor ama o hesap benim değil bu yüzden giriş yapamıyorum.

Social club uygulamasını açıp kendi hesabımla girip ordan gta v çalıştırdığımda bu hatayı veriyor

Ekler

• 20231013_020046.jpg
    20231013_020046.jpg
    1.6 MB · Hit: 99
Son düzenleme:
Aynı sorunu bende yaşıyorum epic hesabıma giriyorum, gta v çalıştırıyorum social club açılıyor giriş yapamıyorum yukarda kırmızı alanda farklı bir mail hesabı var.

Social club uygulamasını açıp kendi hesabımla girip ordan gta v çalıştırdığımda bu hatayı veriyor
sanırım sendeki hesap da çalındı destek sayfasına mail attım sen de yolla biraz sancılı süreç rockstar bu konularda bi tık yoruyor hem gta hem rdr2 şimdi almaya kalksak alamayız ondan dolayı uğraşıcaz mecbur

Geri