Neler Yeni

Şok Market Kendi internetini çıkardı 'ŞOKNET'

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,507
İsim
ArtiAnius
Bu sadece bir bilgilendirmedir inceleme değildir

Evet yanlış duymadınız Şok Market kendi internetini çıkardı.

Tabikide her firmanın yaptığı gibi Oris Telekom altyapısı üzerinden hizmet sağlıyor şuan sadece tek paketi bulunuyor 16mpbs download hizmeti verebildiklerini söylüyolar ne kadar doğru düzgün hizmet verdiklerini bilemiyorum.

Benim bunu nasıl öğrendiğime gelicek olursak
sıradan bir günde şoka gidiyim dedim mağazaya girdiğimde evinizde internet var mı sorusuyla karşılaştım (ne saçma bir soru) evet dediğimde şok net'e geçmek isteyip istemediğimi sordular bende hayır dedim olay bu kadar

işin özetine gelirsek güzel ülkemde her sene bir firma ortaya çıkıp TT altyapısından hizmet vermeye kalkıyor bazıları dolandırıyor bazıları kaliteli hizmet veriyor siz siz olun vdsl altyapınız varsa türknet veya milleniden şaşmayın
Detaylı bilgilendirme için

Son düzenleme:

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
gayet iyi

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
Bu sadece bir bilgilendirmedir inceleme değildir

Evet yanlış duymadınız Şok Market kendi internetini çıkardı. Bu sadece bir bilgilendirmedir inceleme değildir

Tabikide her firmanın yaptığı gibi Türk Telekom altyapısı üzerinden hizmet sağlıyor şuan sadece tek paketi bulunuyor 16mpbs download hizmeti verebildiklerini söylüyolar ne kadar doğru düzgün hizmet verdiklerini bilemiyorum.

Benim bunu nasıl öğrendiğime gelicek olursak
sıradan bir günde şoka gidiyim dedim mağazaya girdiğimde evinizde internet var mı sorusuyla karşılaştım (ne saçma bir soru) evet dediğimde şok net'e geçmek isteyip istemediğimi sordular bende hayır dedim olay bu kadar

işin özetine gelirsek güzel ülkemde her sene bir firma ortaya çıkıp TT altyapısından hizmet vermeye kalkıyor bazıları dolandırıyor bazıları kaliteli hizmet veriyor siz siz olun vdsl altyapınız varsa türknet veya milleniden şaşmayın
Detaylı bilgilendirme için

16Mbps paketinin fiyatı iyi gibi duruyor. 35Mbps ve 100Mbps paketlerin fiyatı umarım iyi olur.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,865
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Oris Telekom ile anlaşmışlar, oranın müşteri hizmetleri hiçbir işe yaramıyor haberiniz olsun.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,507
İsim
ArtiAnius
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
16Mbps paketinin fiyatı iyi gibi duruyor. 35Mbps ve 100Mbps paketlerin fiyatı umarım iyi olur.
paketleri alfa iletişim yani oris ile anlaşmalı sunduklarını öğrendim oris e göre fiyatı 3 tl daha uygun alfa iletişim altyapısından mı kullanıyolar yoksa tt mi onu hala çözemedim fakat fiber altyapı üzerinden hiçbirşekilde hizmet vermiyolar

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
paketleri alfa iletişim yani oris ile anlaşmalı sunduklarını öğrendim oris e göre fiyatı 3 TL daha uygun alfa iletişim altyapısından mı kullanıyolar yoksa tt mi onu hala çözemedim fakat fiber altyapı üzerinden hiçbirşekilde hizmet vermiyolar
Fiber altyapı üstünden veremiyorlarsa ŞOK işime yaramayacak gibi...
Taahhütün bitmesine 2-3 ay kalmış ve İSS arıyordum. ŞOK bunun için çok güzel seçenek olabilirdi, ofya

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,865
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,507
İsim
ArtiAnius
Fiber altyapı üstünden veremiyorlarsa ŞOK işime yaramayacak gibi...
Taahhütün bitmesine 2-3 ay kalmış ve İSS arıyordum. ŞOK bunun için çok güzel seçenek olabilirdi, ofya
kanka sadece 16mbps hizmetleri var adamların başka yokki sende fiber varsa geç türknete kafan rahat etsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ev telefonu gitti, 2 haftada zor çözdüler 10 kere aradım.
bu şey değil mi ya hiçbir zaman ulaşılamayan kitapseç müşteri hizmetleri V2 :D bu arada kitapseçinde müşteri hizmetleri rezalet oris i bir arayıp sorgulayalım :D

Úrsula Corberó

80+ Bronze
GibirNet 1 şok net 2 bunlar beni gülmekten koparan firmalar oldu.

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,235