TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Bu sadece bir bilgilendirmedir inceleme değildir
Evet yanlış duymadınız Şok Market kendi internetini çıkardı.
Tabikide her firmanın yaptığı gibi Oris Telekom altyapısı üzerinden hizmet sağlıyor şuan sadece tek paketi bulunuyor 16mpbs download hizmeti verebildiklerini söylüyolar ne kadar doğru düzgün hizmet verdiklerini bilemiyorum.
Benim bunu nasıl öğrendiğime gelicek olursak
sıradan bir günde şoka gidiyim dedim mağazaya girdiğimde evinizde internet var mı sorusuyla karşılaştım (ne saçma bir soru) evet dediğimde şok net'e geçmek isteyip istemediğimi sordular bende hayır dedim olay bu kadar
Evet yanlış duymadınız Şok Market kendi internetini çıkardı.
Tabikide her firmanın yaptığı gibi Oris Telekom altyapısı üzerinden hizmet sağlıyor şuan sadece tek paketi bulunuyor 16mpbs download hizmeti verebildiklerini söylüyolar ne kadar doğru düzgün hizmet verdiklerini bilemiyorum.
Benim bunu nasıl öğrendiğime gelicek olursak
sıradan bir günde şoka gidiyim dedim mağazaya girdiğimde evinizde internet var mı sorusuyla karşılaştım (ne saçma bir soru) evet dediğimde şok net'e geçmek isteyip istemediğimi sordular bende hayır dedim olay bu kadar
işin özetine gelirsek güzel ülkemde her sene bir firma ortaya çıkıp TT altyapısından hizmet vermeye kalkıyor bazıları dolandırıyor bazıları kaliteli hizmet veriyor siz siz olun vdsl altyapınız varsa türknet veya milleniden şaşmayın
Detaylı bilgilendirme için
Son düzenleme: