kendim 3 adet aldım bu fiyata bu özellikler elit segment kasa için 1577tl bedava alsata bile gider
dostum alti üstü arkasi full delikli yapiya sahip üstelik 360 sıvı soğutma destekliyor üstü ve çift temperli cama sahip kasa içi geniş refah ekran kartının isinacagini sanmıyorumMesh değil.Pek bir artısını göremedim.
hava sirkülasyonu altli üstlü bu modelde illa normal kasalar gibi olacak diye bir şey yok sonuçtadostum alti üstü arkasi full delikli yapiya sahip üstelik 360 sıvı soğutma destekliyor üstü ve çift temperli cama sahip kasa içi geniş refah ekran kartının isinacagini sanmıyorum
kasa küçük değil montajda sorun yaratacagini sanmıyorum kendim sistem dizip satmayada aldım ekstra olarak uğraşması zevkli kasalardan biri gibi duruyor herkese hitap etmeyebilir o ayrı mesele.aldımda iptal ettim geri micro atx anakart kim alacak şimdi komple söküp dizmeye üşendim.
yaktım senin için bir arkadaş iptal etmiş sisteme yansiyabilir tekrardan şansın varsa alabilirsinalacağdım bea
kasa iyide tam istediğim gibi küçük ,arabaya koyup götüreceksin yolda vskasa küçük değil montajda sorun yaratacagini sanmıyorum kendim sistem dizip satmayada aldım ekstra olarak uğraşması zevkli kasalardan biri gibi duruyor herkese hitap etmeyebilir o ayrı mesele.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yaktım senin için bir arkadaş iptal etmiş sisteme yansiyabilir tekrardan şansın varsa alabilirsin
3 adet varalacağdım bea
3 adet var şuanStok bitt
mini deyip küçük sanma bence kasa normal kasalara göre büyük çift temperli olduğu için ağırlığını dusunemiyorum bilekasa iyide tam istediğim gibi küçük ,arabaya koyup götüreceksin yolda vs
3 adet var
3 adet var şuan
jonsbo d31 ve d41 mesh sc modellerinide şu amazon listelese uygun fiyata süper olacak.kendim 3 adet aldım bu fiyata bu özellikler elit segment kasa için 1577tl bedava alsata bile gider
jonsbo d31 ve d41 mesh sc modellerinide şu amazon listelese uygun fiyata süper olacak.
11bintl kasajonsbo d31 ve d41 mesh sc modellerinide şu amazon listelese uygun fiyata süper olacak.