Neler Yeni

Sokakta küfür eden çocuklar

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
...
hocam evet biz öğretiyoruz öğretiyoruz ama bakın, öğretmeyenler yüzünden biz çekiyoruz bunların dertlerini bu durum çok zoruma gidiyor cahil ana babaların veletlerini biz çekiyoruz maalesef.
O yüzden kendi çevremizdekilere küfür etmenin kötü bir şey olduğunu öğretmeliyiz ki kendi yaşıtları ediyor diye kendisi de özenmesin. Yapacak bir şey yok. İğrenç insanlar yetişiyor. En azından biz sayılı düzgün insan yetiştirelim.

Bir keresinde daha anaokuluna bile gittiklerine emin olmadığım 2 çocuktan bir tanesinin küfür ettiğini duymuştum. (Çocuk konuşamıyor bile.)

zxcvbnm

80+
bunların iki tane çözümü var , ya anasına babasına gideceksin "abi/abla çocuklarınız bütün mahalleyi rahatsız ediyor vs vs" ama bunu yaparken ses kaydı veya video kaydı al tersleyip küfür ederlerse karakola şikayet edersin yada çocukları özür dileyene kadar dövüp tehdit edeceksin ama öyle bir tehdit edeceksin ki ağzını birdaha açamayacak
kanka anne babaları da beter bunların bak geçen veletin birisinin annesi cam siliyor tamam mı sildiği peçeteleri oldugu gibi camdan aşağı atıyor sokakmı kirleniyormuş kimin umrunda? onu bile umursamayan bir yapıları var benim rahatsızlığımı ipleyeceklerini hiç sanmıyorum he dediğin gibi bir şeyi yaparsam polisinde arkamda duracağını hiç düşünmüyorum gerçekten uğraşmıyorlar taşınmaktan başka hiç bir çare bırakmadılar..

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Alperen Yılmaz
kanka anne babaları da beter bunların bak geçen veletin birisinin annesi cam siliyor tamam mı sildiği peçeteleri oldugu gibi camdan aşağı atıyor sokakmı kirleniyormuş kimin umrunda? onu bile umursamayan bir yapıları var benim rahatsızlığımı ipleyeceklerini hiç sanmıyorum he dediğin gibi bir şeyi yaparsam polisinde arkamda duracağını hiç düşünmüyorum gerçekten uğraşmıyorlar taşınmaktan başka hiç bir çare bırakmadılar..
ilk önce dene olmazsa ana bacı söver gidersin

zxcvbnm

80+
doğurup doğurup sokağa atıyorlar eğitim,ahlak,nezaket öğretmeden bu yüzden ülke gelişmiyor bizim burdada türediler ne yapıcaz bilmiyorum
işte bu veletlerin en başından bu hale gelmelerini engelleyecek olan ebeveynleri, çocuklarına en başından şu hoşgörü, görgü ,saygı nezaket denen kavramları bi öğretseler çocuklarına ama nerdeee saldım çayıraa onlar salsın çayıra bizim gibi insanlarda çeksin işte.

Top Bottom