Sokaktaki Ekli Elektrik Tellerini Yenileme?

Furknaykc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
215
Uzun zaman önce evimin dibindeki elektrik telleri kopmuştu ve TEDAŞ gelip bağlamıştı. Ancak sokaktaki teller ek üstüne ek ile bağlanmış durumda. Bu elektrik parazitlenmesi ve bilgisayar gecikmeleriyle ilgili bir sorun yaratabilir diye düşünüyorum. Yıllardır bu elektriksel gecikmeyi çözemedim, forumda onlarca konu var elektriksel gecikme ile alakalı ,en sonunda TEDAŞ'ın sokaktaki telleriyle ilgili bir durumu olduğunu düşünüyorum acaba dilekçe veya talep oluşturup sokaktaki direkleri duzenleseler yani telleri çözüm olabilir mi ? (Kombi ile televizyon çalışırken yan yanalar mutfakta ikiside ikiside çalışır vaziyette mutfaktaki çeşmeyi açtığımda yani sıcak suyu televizyon gidip geliyor böyle sorunlarla karşılaşıyordum :). )

Tedaş’ın tellerinden olsa her bir evde su açılınca senin televizyonun gidip gelmesi lazım. Elektrikte gecikme olmaz. Fazı bellidir. Büyük ihtimalle evindeki kablolardan kaynaklanıyor. Evindeki sigortanın içini aç. Vidalar gevşiyor onları sık. Gevşemeden kablolar hasar görüyor. Geçen ay bizim evde de benzer bir sıkıntıyı böyle çözdük. Lambalar açılırken pır pır ediyordu. Meğerse kablosu gevşemiş. Sonra da baya bir yanmış. Değiştirdik düzeldi

Geri