Neler Yeni

Sol El İçin Mouse Önerisi (250 TL)

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Solağım ve yeni bir mouse'a geçmek istiyorum. Bütçem yaklaşık 180-230 max 250 civarı. Önerilerinizi bekliyorum :3

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Solağım ve yeni bir mouse'a geçmek istiyorum. Bütçem yaklaşık 180-230 max 250 civarı. Önerilerinizi bekliyorum :3
g300s sol elle kullanabiliyorsun çift yönlü fakat kronik sol tık sorunu var 2 yıl içinde sol tık bozulursa garanti yenisini yolluyor benim 3. yılında bozuldu bu saatten sonra alınır mı bilemem ama bozulmasına rağmen sağında solunda bulunan tuşlara program ile sol tık sağ tık atadım onlarla kullanıyorum

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
g300s sol elle kullanabiliyorsun çift yönlü fakat kronik sol tık sorunu var 2 yıl içinde sol tık bozulursa garanti yenisini yolluyor benim 3. yılında bozuldu bu saatten sonra alınır mı bilemem ama bozulmasına rağmen sağında solunda bulunan tuşlara program ile sol tık sağ tık atadım onlarla kullanıyorum
fps oyunları için tercih edilesi olmayan bir mouse diye duymuştum. Üstünde çok fazla tuş var ben lmb ye basıcam diye 3 tane tuşa basarım o mouse da.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında şu beyaz deathadder aşşşşırı hoşuma gitti ama 280tl :( https://urun.n11.com/mouse/razer-de...ClRdN7yu1xXjNiYIEJxCxxv1GAF4UYthoC2ZMQAvD_BwE

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
fps oyunları için tercih edilesi olmayan bir mouse diye duymuştum. Üstünde çok fazla tuş var ben lmb ye basıcam diye 3 tane tuşa basarım o mouse da.
İlk defa sizden duydum fakat ilk alırken bende yok yanlışlıkla basılıyor gibi şeyler duydum fakat gram alakası yok 3 yıldan fazla kullanıyorum ve aşırı rahat tabii bazı sorunları var ama göz ardı edebildiğim için hoşuma gidiyor ama kesinlikle yanlışlıkla tıklarsın diyenlere katılmıyorum ve kullanıp yanlış tıklama gibi bir ihtimalin yok

Kauçuk zedelenmesi oluyor eline göre büyük veya küçük oluyor biraz büyük ellerim olduğu için plastik kısmına değebiliyorum kauçugun altında bulunan plastik birazı gözüktü fakat orta elli 4 yıldır kullanan arkadaş zedelenmesi fazla değil

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
İlk defa sizden duydum fakat ilk alırken bende yok yanlışlıkla basılıyor gibi şeyler duydum fakat gram alakası yok 3 yıldan fazla kullanıyorum ve aşırı rahat tabii bazı sorunları var ama göz ardı edebildiğim için hoşuma gidiyor ama kesinlikle yanlışlıkla tıklarsın diyenlere katılmıyorum ve kullanıp yanlış tıklama gibi bir ihtimalin yok

Kauçuk zedelenmesi oluyor eline göre büyük veya küçük oluyor biraz büyük ellerim olduğu için plastik kısmına değebiliyorum kauçugun altında bulunan plastik birazı gözüktü fakat orta elli 4 yıldır kullanan arkadaş zedelenmesi fazla değil
Aklımda bulunsun o zaman o model. Teşekkürler.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
g103 veya g102 oda iyi fakat yazılımı arkadaşın dediğine göre g300s kadar detaylı şeyler yapamıyormuşsun.
Sanırım şu fareyi araştırıp eğer beğenirsem almayı düşünüyorum. Tasarımı beni benden aldı. Hem Razer Deathadder adı bilinen bir model diye biliyorum.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Oha bu neden bu kadar ucuz ?
n11 hesabınız var mı? Var ise sormanızı rica edecektim. Yok ise bir tane açıp soracağım artık.

Oha bu neden bu kadar ucuz ?
Screenshot_10.png

%51 indirim vaarr.
1592870843996.png

Top Bottom