Neler Yeni

Solo oynaması zevkli Online oyun tavsiyesi

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,135
İsim
Abdullah Aydoğdu
FIFA gibi 1 vs 1 modu olan, PUBG gibi solo seçeneği olan veya Battlefield gibi devasa çok oyunculu olduğu için solo oynansa da zevk alınabilecek Online oyun tavsiyelerinizi bekliyorum. Battlefield, Chivalry 2 ve FIFA oynuyorum şu anda.
Rainbow Six, Valorant, Apex Legends gibi 5 vs 5 veya 2-3 kişilik takımlar halinde oynanan oyunları 1 kişi sabote etse bile oyun zehir olduğu için oynamak istemiyorum.

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran
FIFA gibi 1 vs 1 modu olan, PUBG gibi solo seçeneği olan veya Battlefield gibi devasa çok oyunculu olduğu için solo oynansa da zevk alınabilecek Online oyun tavsiyelerinizi bekliyorum. Battlefield, Chivalry 2 ve FIFA oynuyorum şu anda.
Rainbow Six, Valorant, Apex Legends gibi 5 vs 5 veya 2-3 kişilik takımlar halinde oynanan oyunları 1 kişi sabote etse bile oyun zehir olduğu için oynamak istemiyorum.
Call of duty tarafına yönelebilirsiniz online tarafı var hemde hikaye tarafıda

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran
Warzone nedense 70 FPS almama rağmen kasıyor. 120 FPS altı akıcı oynatmıyor sanırım.
Gözünüz yükseğe alıştığı için olabilir ayarları hafif hafif kasarak denediniz mi biraz oynasaniz alışır belki bide online tek oynamak yerine hikayeli oyunlarda tek oynamanızı öneririm

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
Rainbow Six, Valorant, Apex Legends gibi 5 vs 5 veya 2-3 kişilik takımlar halinde oynanan oyunları 1 kişi sabote etse bile oyun zehir olduğu için oynamak istemiyo
Eski ama ben çok zevk alırdım SpeedRunners

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
lol tr elmas 1-master arası soloq. dünyanın en zevkli şeyi. birbirinin dini değerlerine sövenler mi dersin, wintradeler mi dersin, her oyun gelip leş gibi oynayan scripter jinx oyuncuları mı dersin, her şey var. aşırı zevkli ortam. baya da troll. Her gün çok eğleniyorum.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,135
İsim
Abdullah Aydoğdu
Arkadaşlar LoL istediğim oyun tarzına uyumlu değil. 5-5 oyun önermeyin diyorum LoL diyorsunuz. Okuma yazmanız yok mu? Average LoL kitlesi.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
For honor oyna. Oyuncu bulabilirsen tabi :kekw:

He birde Mortal Kombat olabilir. Ya da Tekken.

EPekzy

80+
BF V ve Fifa Online 4 önerebilirim, yalnız fifa online seni bazen kanser edebilir :D

Top Bottom