Neler Yeni

Son Karar. Hangi Kulaklığı Almalıyım?

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
Bütçe
600
Birkaç gündür araştırıyorum. Şu kulaklıklar arasından hangisi daha iyi? Ya da bu fiyat bandında hangi kulaklığı önerirsiniz?
Kulaklıklar:

ReyMysterio619

80+ Bronze
Gamepower Jin alıp geçin hocam bu fiyat bandında net tavsiyem budur. Gerek mikrofon kalitesi gerek 7.1 kalitesi olsun çok çok iyi kulaklık (bu fiyatlarda)

GodlyPain

80+ Bronze
JD 711 ve AOC GH200'ü şu anda kullanıyorum, nasıl bir test yapayım istersin?

ReyMysterio619

80+ Bronze
Baktım da Jin fiyatları uçmuş, 2 sene önce 180 civarına almıştım.🥺

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
JD 711 ve AOC GH200'ü şu anda kullanıyorum, nasıl bir test yapayım istersin?
Hocam ses kalitesi genellikle aynı mikrofon kalitesi ve kafa üzerinde rahatlık benim için önemli bir kriter.

GodlyPain

80+ Bronze
Hocam ses kalitesi genellikle aynı mikrofon kalitesi ve kafa üzerinde rahatlık benim için önemli bir kriter.
Hemen ikisinden ses kaydı alıp ikisini takıp geri dönüş yapıcam

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mustafa
Birkaç gündür araştırıyorum. Şu kulaklıklar arasından hangisi daha iyi? Ya da bu fiyat bandında hangi kulaklığı önerirsiniz?
Kulaklıklar:

bunların yerine bunu al derim seni hem mikrofon hem ses olarak aşırı tatmin edecektir rahatlık konusunda konuşmuyorum bile arkadaşla anlaşıp fiyatı indirebildiğin kadar indirmeye çalış kullanıyorum gayet memnunum ayrıca abdullah abi de videosunu çekti

GodlyPain

80+ Bronze
@Eren12
GH200 daha güzel oturuyor kafaya, rahat baya. Tasarım olarak da hoş malzeme kalitesi iyi.
Mikrofonu arkada sürekli bir rüzgar sesi veriyor, ama discordda krisp kullanıyorsan çok sorun çıkmaz.

James D. ise malzeme kalitesi olarak ve kafaya oturma şekli olarak çok geride kalıyor. Tasarımı güzel sadece çok ışık var göz yoruyor.
Mikrofonu çok başarılı, arkada hiç rüzgar sesi yok ama mikrofonu ağzınıza yapıştırmanız lazım.
İkisinin ses kalitesi benzer.

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Eren12
GH200 daha güzel oturuyor kafaya, rahat baya. Tasarım olarak da hoş malzeme kalitesi iyi.
Mikrofonu arkada sürekli bir rüzgar sesi veriyor, ama discordda krisp kullanıyorsan çok sorun çıkmaz.

James D. ise malzeme kalitesi olarak ve kafaya oturma şekli olarak çok geride kalıyor. Tasarımı güzel sadece çok ışık var göz yoruyor.
Mikrofonu çok başarılı, arkada hiç rüzgar sesi yok ama mikrofonu ağzınıza yapıştırmanız lazım.
İkisinin ses kalitesi benzer.
Hocam peki GH200'de tek bir 3.5mm jack mı var yoksa mikrofon ve kulaklık ayrı jack girişi ile mi kullanılıyor?

GodlyPain

80+ Bronze

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
Hocam tek Jack, çoğaltıcı ile geliyor
Hocam peki sizde ikisi de varmış hangi kulaklık size göre daha iyi. Ses kalitesi vb. Alacağım kulaklık size bağlı yani hocam şu ya da bu diyin ben alayım onu çok uzadı bu süreç neredeyse 1 haftadır bakıyorum. :)

GodlyPain

80+ Bronze
Hocam peki sizde ikisi de varmış hangi kulaklık size göre daha iyi. Ses kalitesi vb. Alacağım kulaklık size bağlı yani hocam şu ya da bu diyin ben alayım onu çok uzadı bu süreç neredeyse 1 haftadır bakıyorum. :)
gh

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular