Neler Yeni

Son zamanlarda çok fazla hakaret görüyorum

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
Merhaba sosyal medyada çok fazla Atatürk ile ALLAH(cc) hakaret küfür görüyorum iki tarafta birbirine ana bacı sövüyor resmen kutsal değerlere küfür etme falan hem Atatürkçü hem müslüman bulmak zor neden böyleler Herobrine diye biri kabe'yle ALLAH'la dalga geçiyor Atakan diye bir Atatürkle bu kin nedir ayrıca ramazan hocaya yapılan suikastte moralimi bozdu. Anlayacağınız daha insanların dinine ırkına saygı kalmamış bu ülkedende daha hayır gelmez

grasdiyas

80+ Silver
popüler kültür köleliği var instada kim neye söverse millette ona sövüyor zaten kitlesi çok derbat bir hal aldı neyse en azından dilenci yok

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Olay popüler kültür köleliği değil. Ezelden beri Atatürk düşmanları istediği gibi hakaret edebiliyordu.
İnternet ve anonimliğin farkındalığı arttıkça Atatürk'e gelen hakaretlere karşıt olarak Atatürkçü tayfa da Allaha hakaret edebilecek gücü kendinde buldu.

Bana kalırsa hilafet çağrısı yapanın pohpolandığı ama buna engel olmaya çalışanın cezaevini boyladığı bir hükumette bu bahsettiğin olay gayet olağan bir durum.

Top Bottom