🔥İndirim Sony PS5 with Blu-Ray Disc Edition 825 GB with God of War Ragnarok EU 19.231,75TL

SadeceSeyf

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,395
değmez irandan alıp satanlar var 13 14 binlere

Geçen gün 15k ya gördüm sanki dijital versiyonu. Fazla değil mi kanka? 16kya falan da var şuan. Garantisi fark ediyor mu bakmadım ona ama çok bence 19k.

Geçen gün 15k ya gördüm sanki dijital versiyonu. Fazla değil mi kanka? 16kya falan da var şuan. Garantisi fark ediyor mu bakmadım ona ama çok bence 19k.
Kanka kol kronik problemli diyorlar. Biz 14K ya cdli olan versiyonu aldık 2 tanede normal olanın fiyatı o god of warlı olana 18k çekiyorlar.Aslında Normal sürüm alınabilir mağazada zaten 750 tl gibi bir fiyatı var oyunun

Kanka kol kronik problemli diyorlar. Biz 14K ya cdli olan versiyonu aldık 2 tanede normal olanın fiyatı o god of warlı olana 18k çekiyorlar.Aslında Normal sürüm alınabilir mağazada zaten 750 TL gibi bir fiyatı var oyunun
Ben aldım 2 tane dualsense onlarda pcye bağlayınca takılıyor arada.Garantiye versem değiştirirler mi güncel verisyonla sence?

Ben aldım 2 tane dualsense onlarda pcye bağlayınca takılıyor arada.Garantiye versem değiştirirler mi güncel verisyonla sence?
Kanka pc ile alakali bir durum olmasin. Pek uyumlu degil falan diyorlardi o yuzden yaziyorum boyle bisi. Benm arkadas xbox kolu aldi oda takiliyormus kolu guncelledim duzeldi demisti dun. Guncelleme falan istiyor mu o kollarr

Kanka pc ile alakali bir durum olmasin. Pek uyumlu degil falan diyorlardi o yuzden yaziyorum boyle bisi. Benm arkadas xbox kolu aldi oda takiliyormus kolu guncelledim duzeldi demisti dun. Guncelleme falan istiyor mu o kollarr
Güncelleme istedi yaptım kanka kablo ile bağlayıp şuanda güncel yazılımı.Dualsensex diye bir uygulama ile kullanıyorum steam'den aldım. Bazen yapıyor sürekli olarak yapmıyor bu arada onun dışında bir sorunu yok memnunum aslında.Adaptive trigger'lar falan da çalışıyor.Sürümden dedin ya o yüzden sorayım dedim bende.Seri kodu falan var mı sorunlu ürünlerin karşılaştırayım en azından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,019
Üyeler
184,558
Son üye
metomeister
Geri