Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Bakan böyle bir açıklama yapmış.Bu sınav önceden varmıydı yoksa bu seneye özel bir durum mu?
Benim bildiğim hangi dersten 50 altı bir ortalaman olursa o dersten sorumlu yani bir üst sınıfında bunun sınavını verirsin ekstra olarak.
Bakan böyle bir açıklama yapmış.Bu sınav önceden varmıydı yoksa bu seneye özel bir durum mu?
Notu yükseltmek için tekrardan girilmiyor o zaman.Bakan yanlış söylemiş.Benim bildiğim hangi dersten 50 altı bir ortalaman olursa o dersten sorumlu yani bir üst sınıfında bunun sınavını vereceksin ekstra olarak.
Zaten var bu. 50 altı alırsan kalıyorsun 3 derse kadar. Sonra onlardan sorumluluk sınavı oluyorsun. Son seneye kadar her yıl olabiliyorsun. Eğer o dersleri veremezsen diploma alamıyorsun.
Zaten var bu. 50 altı alırsan kalıyorsun 3 derse kadar. Sonra onlardan sorumluluk sınavı oluyorsun. Son seneye kadar her yıl olabiliyorsun. Eğer o dersleri veremezsen diploma alamıyorsun.
Yani 50 üstü alanlar bu sınava giremiyor değil mi?Sorumluluk sınavı bildiğim kadarıyla dersten kaldığında bir sonraki sene o dersi verebilmen için yapılan sınavdır. Yani benim lise zamanımda vardı sonradan kaldırıldı. Tekrar getirmeleri güzel olmuş.
ayn öyle olmuş ben de dedim bu ne anlatıyor :ÇDNotu yükseltmek için tekrardan girilmiyor o zaman.Bakan yanlış söylemiş.
girmiyorYani 50 üstü alanlar bu sınava giremiyor değil mi?
50 geçer not zaten girilmiyor. Ben 7 tane sorumluluk vermiştim. 9. sınıf dersini 12. sınıfta vermiştimYani 50 üstü alanlar bu sınava giremiyor değil mi?