Neler Yeni

Soundcore Life Q10 kablolu bağlantıda mikrofon çalışmıyor.

pangosd2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
sercan
Merhaba Soundcore Life Q10 kulaklığımı, bluetooth kartım olmadığı için Windows 10 bilgisayarıma 3.5 mm kablo ile bağlıyorum. Fakat mikrofon bağlı görünmesine rağmen, asla ses iletilmiyor (Oyunda, discord'da, internetten mikrofon testi dahil denedim.) ses karıştırıcısını, windows sorun gidericisini falan denedim ama olmadı. İnternetten aradığımda ise, sadece sorundan yakınan insanlar gördüm fakat çözümü göremedim (ingilizcem çok iyi değil).
Bilen varsa destek olabilirse sevinirim.

Kaporta Eray

80+ Bronze
ankerin sitesindeki forumda, anker bir sorun olduğunu kabul etmemiş gibiydi. ben çözümünü anlayamadım sanmıştım. :( çok üzüldüm
Bilgisayar için üretilen kulaklıklar olmadığı için mikrofonu devre dışı kalıyor olabilir spor yaparken yada 3.5 giriş olan ipod gibi cihazlarda kullanılması için kablolu özelliği var

pangosd2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
sercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayar için üretilen kulaklıklar olmadığı için mikrofonu devre dışı kalıyor olabilir spor yaparken yada 3.5 giriş olan ipod gibi cihazlarda kullanılması için kablolu özelliği var
çok teşekkürler, peki, bilgisayara bluetooth ile bağlanılırsa sorun oluyor mu bir bilgiliniz var mı? (ona göre bluetooth adaptörü alabilirim belki)

ObitoR3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muratcan Balıkçı
çok teşekkürler, peki, bilgisayara bluetooth ile bağlanılırsa sorun oluyor mu bir bilgiliniz var mı? (ona göre bluetooth adaptörü alabilirim belki)
ben Soundcore Life Q10 un kulak üstü kulaklığını kullanıyorum bluetooth a bağladığın zaman bi problem olacağını sanmıyorum discordda v.s yinede discord içindeki ses ayarlarınada bir göz at derim

Top Bottom