ürün nasıldır ya hiç duymadım benim adrese aldırıyor incelemesi falan var mı
ürün nasıldır ya hiç duymadım benim adrese aldırıyor incelemesi falan var mı
Para iadesi yapıyorlar ürün kalıyorBu fiyata daha iyisi var mı? Ürün sıkıntılı gelirse iade alırlar mı?
teşekkürler hocam ben de alayım Türkiye fiyatına kiyasla çok uygunmuşBen de fe kullaniyordum cektim bir tane fe bunun dengi degil bunun dengi buds 2 pro
4 pro daha iyiAir 4 Pro mu Capsule 3 Pro mu iyi
Adres hatası için destek talebi açmıştım şuanda sipariş verebildim aynı adrese hata vermediAdres sorunu nasıl çözülür
Capsule 3 pro ile 4 Air pro arasında Ses konusunda ne kadar fark var4 pro daha iyi
Capsule pil ve mikrofondan önde.
2 Yıl olacak alalı sorusu olan varsa cevaplarım.
Kulaklığın ederi min 2500tl .bu paraya yakın kalitede kulaklik bile bulamazsınız.
Devasa fark yok ama air 4 pro daha iyi. Farkı hissedersinAdres hatası için destek talebi açmıştım şuanda sipariş verebildim aynı adrese hata vermedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Capsule 3 pro ile 4 Air pro arasında Ses konusunda ne kadar fark var
mikrofonu kotu diyorlar onada birde pil performansiDevasa fark yok ama air 4 pro daha iyi. Farkı hissedersin
anker 4nc de var elimde capsule 3 pro aldim birdeDevasa fark yok ama air 4 pro daha iyi. Farkı hissedersin
3gündür air4 pro kullanıyorum yogun trafikli ortamda toplamda 10dk telefon konusmasında karsı taraf dedigim her seyi anladı.mikrofonu kotu diyorlar onada birde pil performansi