🔥İndirim Soundpeats Air 4 Pro 1235TL (Yurt dışı)

Ben capsule 3 pro sipariş vermiştim geçen gün elime geçti ama sağ kulaklığı kutuda kafasına göre şarj alıyor kutuda anlamadım. Kutuyu şarj ediyorum iki kulaklıkta normal şarj alıyor ama kutuyu şarjdan çektikten bi kaç saat sonra bakıyorum sağ kulaklığın şarjı bitmiş kutuyu kapatıp açıyorum bu sefer 0 dan tekrar şarj olmaya başlıyor sağ kulaklık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Iphone 15 pro max kullanıyorum iade oluşturdum bu sorun yüzünden.
snapdragon işlemcim olmadığı için air4 pro almak ne kadar mantıklı veya capsule 3 pro nun mikrofon ve ses kalitesinden memnundum tekrar sipariş versem sağ kulak sorunuyla karşılaşır mıyım?

Air 4 pro Onceki firsattan almistim dun ulasti sukur.

Kisaca ses tam istedigim aralikta. 13mm surucuden oldugunu dusundugum sekilde bass lar gayet doyurucu iken bile sahneyi asla bogmuyor tizleri istediginiz sekilde alabiliyorsunuz. Eq ayatlrindaki elektroya bayildim. Bass + vokal diyebilirim

Elestirebikecegim noktasi kulakligi cikardiginda algilamasina ragmen elindeki kulaklik hala dokunmatikleri aktif kaliyor.

900liraya veya 2k ya kadar daha iysini bilmiyorum. İyiki almisim modundayim. Cok cok hafif, yok gibi.

Air 4 pro Onceki firsattan almistim dun ulasti sukur.

Kisaca ses tam istedigim aralikta. 13mm surucuden oldugunu dusundugum sekilde bass lar gayet doyurucu iken bile sahneyi asla bogmuyor tizleri istediginiz sekilde alabiliyorsunuz. Eq ayatlrindaki elektroya bayildim. Bass + vokal diyebilirim

Elestirebikecegim noktasi kulakligi cikardiginda algilamasina ragmen elindeki kulaklik hala dokunmatikleri aktif kaliyor.

900liraya veya 2k ya kadar daha iysini bilmiyorum. İyiki almisim modundayim. Cok cok hafif, yok gibi.
Dokunmatikliri uygulamadan kapatabilmen lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Air4 pro aldım o zaman bu 950 lira olan gelir mi acaba fiyat ucuz geldi cashback ile alsam daha iyi olurdu gerçi ama neyse canımız sagolsun
Daha iyisini bırak bu paraya 2.5k ya kadar bulamazsın

Daha iyisini bırak bu paraya 2.5k ya kadar bulamazsın
Bunu almasaydım HT08 Melobuds Pro alacaktım heralde aklıma baska model gelmiyodu belki buds fe ama kulaklık yapısı bana cok cirkin ve kötü göründüğü için pek sıcak bakamadım bana adam gibi bir kulaklık lazımdı tasarımı dahil

Geri