Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Çoğu Newschool rapçi oldschooldan iyi ve müziğin amacı kulaga hos gelmesi
Hayıflanıp hayıflanmadığını bilmiyorum ama suratına diktatör deseydiniz sofradan kovulurdunuz.Zalim diktatördür diyen yok zaten, müşfik bir diktatördür, ama diktatördür yani. Üzüleceğim, utanacağım bir şey yok. Ama Atatürk'ün var diye biliyorum. Eski rejimden ne farkı oldu gibi hayıflanıyormuş. Cumhuriyetin ilk yüz yılı İlber Ortaylı'nın kitabında geçiyor diye hatırlıyorum.
metroda dayının önünde ben varım, dayı kalkacağı zaman ben kalkacam diyip arkamda duran kızı çağırıyor gel otur diyor, öyle olunca normalde dayı kalkınca ben oturacakken başkası oturuyor ben ayakta kalıyorumTürkiye'de genç yaşlı fark etmeden bütün kadınları, tüm +40 üzeri dayılar taciz eder. Gözlerini takip edin sadece.
*karşıdakinin ne giydiğinden bağımsız kapalı olanından açığına kadar.
Evet bu da cabası. Akılları sıra bir şey elde ettiklerini sanıyorlar. Veya kapının önünde durup serçe parmağı ile gelene geçene dokunmaya çalışması gibi tonla şey daha eklenebilir.metroda dayının önünde ben varım, dayı kalkacağı zaman ben kalkacam diyip arkamda duran kızı çağırıyor gel otur diyor, öyle olunca normalde dayı kalkınca ben oturacakken başkası oturuyor ben ayakta kalıyorum
bu o kadar çok başıma geldi ki, özellikle de yaşı ilerlemişlerde oluyor
Aklımdan bile geçmediKonu sahibinin amacı milli ve dini duyguları sömürüp tartışma çıkarmaya çalışmaktı sağ olsun ileri zeka arkadaşlarımız oltaya düşmüş