Neler Yeni

Spardox Gaming SG-27240RP 240HZ İPS Monitör

tolga_ck

80+
Alınır hocam ben kullanıyorum tamamen f p bu fiyata piyasada bu fiyata bu kalitede monitör yok paneli BOE panel

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Civan Çiftçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır hocam ben kullanıyorum tamamen f p bu fiyata piyasada bu fiyata bu kalitede monitör yok paneli BOE panel
boe panel ne oluyor tam olarak bi bilgim yokta
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu nasıl bir monitör sence

tolga_ck

80+
Hocam BOE dünyanın en büyük panel üreticilerinden biri ve kaliteli
netten bakabilirsiniz
attığınız monitör de güzel bir monitör eksisi pivot değil ki herkes farklı kullanım amacıyla alabilir onun için bir şey diyemem birde hangi panelin kullanıldığını bilmemiz gerekiyor kalitesiz bir panel kullanılmışsa kaliteli olmayabilir.Spardoxta en beğendiğim kısım 1 ay boyunca ölü pixel garantisi vermeleri forumda bir kaç kişi görüm bu garantiyi gerçekten sağlamışlar değişim yapmışlar.

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Civan Çiftçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam BOE dünyanın en büyük panel üreticilerinden biri ve kaliteli
netten bakabilirsiniz
attığınız monitör de güzel bir monitör eksisi pivot değil ki herkes farklı kullanım amacıyla alabilir onun için bir şey diyemem birde hangi panelin kullanıldığını bilmemiz gerekiyor kalitesiz bir panel kullanılmışsa kaliteli olmayabilir.Spardoxta en beğendiğim kısım 1 ay boyunca ölü pixel garantisi vermeleri forumda bir kaç kişi görüm bu garantiyi gerçekten sağlamışlar değişim yapmışlar.
benim attıgım monitörün panelini lg yapıyormuş forumda araştırdım nano ips monitörleri sadece lg üretiyormuş

tolga_ck

80+
Hocam ikiside hemen hemen aynı fiyat pivot özelliği için spardox alınır bence ve en önemlisi ölü pixel garantisi için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,482
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom