Neler Yeni

Spec Delta RGB Fan Ayarları

SysRq

80+
Reaksiyon skoru
26
da-2 sistem bugün elime ulaştı. kasanın rgb ayarlarını nasıl yapıcam? anakartım asus b450m tuf pro modeli. aura syncten sadece anakart rgb sini kontrol edebiliyorum. aurasync programında kasa fanları rgb düzenleme çıkmıyor

Dostum kontrolcüye bağlı olan 4 pinli RGB kablosunu anakartındaki RGB_HEADER yerine tak, 2 tane var senin anakartında bu girişten, ikisinden birine takabilirsin.
Taktıktan sonra AURA SYNC veya iCUE üzerinden efektleri değiştirebilirsin.

Dostum kontrolcüye bağlı olan 4 pinli RGB kablosunu anakartındaki RGB_HEADER yerine tak, 2 tane var senin anakartında bu girişten, ikisinden birine takabilirsin.
Taktıktan sonra AURA SYNC veya iCUE üzerinden efektleri değiştirebilirsin.
Dediğin gibi 2 adet RGB_HEADER var anakartta. fakat ikisi de çalışmıyor fanlar ikisinde de dönmüyor. Hatta bir tanesine takınca çınlama sesi gibi bir ses geliyor.

Dediğin gibi 2 adet RGB_HEADER var anakartta. fakat ikisi de çalışmıyor fanlar ikisinde de dönmüyor. Hatta bir tanesine takınca çınlama sesi gibi bir ses geliyor.
Dönmüyor ne demek dostum ben RGB_HEADER'a RGB kablosunu takacaksın, fanın güç kablosunu değil.
Eğer taktın ışıklar yanmadı ise kabloyu döndürüp öyle tak.

Sanırım benim fanlarda anakarta takılacak bir rgb kablosu yok :) Kumanda gibi bir şey var ordan ayarlanıyor diye tahmin edioyurm

Geri