Neler Yeni

Çözüldü✓ Speed Yüzey Mouse Pad Önerisi

Clydee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yusuf Özsipahi
Bütçe
800
Arkadaşlar öncelikle Merhabalar. https://www.vatanbilgisayar.com/inca-imp-018m-900-400-gaming-xxl-mavi-mouse-pad.html bu mouse padi kullanıyorum speed yüzey olarak geçiyor daha sonrasında değiştirme kararı verdim https://www.akakce.com/mouse-pad/en-ucuz-glorious-xxl-glrg-xxl-18x36-mousepad-fiyati,2046684016.html bu mousepadi sipariş verdim ve kolumda bileğimde ağrı yaptığı için iade ettim control ağırlıklı bir mousepad sanırım kullanan arkadaşlar daha iyi bilir. Şuan kullandığım inca mousepad speed bir yüzeye sahip yüzde 70 speed yüzde 30 control bir pad diyebilirim speed yüzeyli kaliteli bütçe sınırlamam yok böyle bir mousepad arıyorum düşüncelerinizi önerilerinizi bekliyorum

Kullandığım Mouse : logitech g pro x wireless steam pubg oynuyorum sens ayarlarım 49 sabit.

Son düzenleme:

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Arkadaşlar öncelikle Merhabalar. https://www.vatanbilgisayar.com/inca-imp-018m-900-400-gaming-xxl-mavi-mouse-pad.html bu mouse padi kullanıyorum speed yüzey olarak geçiyor daha sonrasında değiştirme kararı verdim https://www.akakce.com/mouse-pad/en-ucuz-glorious-xxl-glrg-xxl-18x36-mousepad-fiyati,2046684016.html bu mousepadi sipariş verdim ve kolumda bileğimde ağrı yaptığı için iade ettim control ağırlıklı bir mousepad sanırım kullanan arkadaşlar daha iyi bilir. Şuan kullandığım inca mousepad speed bir yüzeye sahip yüzde 70 speed yüzde 30 control bir pad diyebilirim speed yüzeyli kaliteli bütçe sınırlamam yok böyle bir mousepad arıyorum düşüncelerinizi önerilerinizi bekliyorum
stoklara gelmesini bekleyebilirsiniz 10 numara mousepad

Clydee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yusuf Özsipahi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amazonda daha çok seçeneklisi var. Sadece isim olarak bilmen için atıyorum
Hocam speed yüzey şuan kullandığım mousepad şimdi bu mousepad için yarı yarıya hem speed hem control diye yazmışlar ama kullancılar daha çok speed etkisini gösteriyor diyorlar ben şimdi speed yüzey kullanan biri olarak gloriousta yaşadığım bilek kol ağrısı yaşar mıyım bilekten claw tutuş şeklinde oynuyorum. Control mousepad kullanan biri olmadım hiç bir zaman speed daha çok seviyorum ama aşırı speed sevmiyorum

En İyi Cevap
3

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796

Clydee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yusuf Özsipahi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Masada yer varsa bundan al geç
Masam aşırı büyük 90-40 bile az geliyor o derece çift monitör kullanıyorum mouse g pro wireless speed yüzey alışkın biriyim claw şeklinde tutuşum var bilek ile oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunun kontrol olanını kullanıyorum.
Çoğu insan bunu önerdi başka forumda sorduğum zaman daha çok speed yüzey yatkınlığı olduğu söyleniyor speed yüzey mousepad kullanıcı olarak geçiş yaptığımda sorun yaşar mıyım?

bunun kontrol olanını kullanıyorum.
Evet hocam bunu araştırdım çok güzel ama satışta yok.

Son düzenleme:

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Selim
Masam aşırı büyük 90-40 bile az geliyor o derece çift monitör kullanıyorum mouse g pro wireless speed yüzey alışkın biriyim claw şeklinde tutuşum var bilek ile oynuyorum

Çoğu insan bunu önerdi başka forumda sorduğum zaman daha çok speed yüzey yatkınlığı olduğu söyleniyor speed yüzey mousepad kullanıcı olarak geçiş yaptığımda sorun yaşar mıyım?

Az çıkarsan endgame mpc450 var saf hız deniyor. Hibrit dersen klasse longteng var şuan amazonda 360tl indirimde fakat yüzeyi sert, klasik kumaş padlere benzemiyor ona göre al. %50 hız %50 kontrol deniyor denediğimde de öyleydi.

Clydee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yusuf Özsipahi
Az çıkarsan endgame mpc450 var saf hız deniyor. Hibrit dersen klasse longteng var şuan amazonda 360tl indirimde fakat yüzeyi sert, klasik kumaş padlere benzemiyor ona göre al. %50 hız %50 kontrol deniyor denediğimde de öyleydi.
Hocam tamamen speed yüzey olsun demiyorum aslında control bir mousepad kullananan biri olmadım hiç bu zamana kadar şuan kullandığım speed yüzeyi yüzde 70 yüzde 30 control diyebilirim sorun yaşatır mı yaşatmaz mı bilmiyorum ama glorious control ağırlıklığı olduğu için bende ağrı etkisi yapmış sanırsam longteng için speed daha ağırlıklı diyorlar kulllanıcı yorumları.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Selim
Hocam tamamen speed yüzey olsun demiyorum aslında control bir mousepad kullananan biri olmadım hiç bu zamana kadar şuan kullandığım speed yüzeyi yüzde 70 yüzde 30 control diyebilirim sorun yaşatır mı yaşatmaz mı bilmiyorum ama glorious control ağırlıklığı olduğu için bende ağrı etkisi yapmış sanırsam longteng için speed daha ağırlıklı diyorlar kulllanıcı yorumları.
Klassenin 90x40 modelini de kullandım longteng ile birlikte almıştım bu sebeple karşılaştırma yapabildim. Klasse 90x40 sizin mousepad ile kesin aynıdır yumuşak hızlı bir yüzeye sahipti elim dahi kayıyordu yapismiyordu. Fakat klavyeyi üstüne koyunca olusturdugu yükseklik bileğimi ağrıtıyordu o yüzden longtengi tercih ettim. Yoksa 90a40lik daha hoşuma gitmişti kaygan yüzeyinden dolayı. Valorant'ta denedim fazla veya az kayıp adamın kafayı tutturamadigim olmadı. İkisi de aynı gibi geldi hatta oyun içinde. Longtengi alıp kenara koydum indirimdeyken Qck parcalaninca kullanacağım. Alıp deneyin en kotu iade edersiniz hocam. Ama dediğim gibi sert hafif pürüzlü yüzeyi var alışık değilseniz rahatsız edebilir.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796

bu zamana kadar steelseries ve dandik mousepadler kullandım aradaki fark çok bariz. Ben koldan oynadığım için kontrol tercih ettim.

Clydee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yusuf Özsipahi
Klassenin 90x40 modelini de kullandım longteng ile birlikte almıştım bu sebeple karşılaştırma yapabildim. Klasse 90x40 sizin mousepad ile kesin aynıdır yumuşak hızlı bir yüzeye sahipti elim dahi kayıyordu yapismiyordu. Longtenge göre çok ufak farkla hızlı diyebilirim. Valorant'ta denedim fazla veya az kayıp adamın kafayı tutturamadigim olmadı. İkisi de aynı gibi geldi hatta oyun içinde. Longtengi alıp kenara koydum indirimdeyken Qck parcalaninca kullanacağım. Alıp deneyin en kotu iade edersiniz hocam. Ama dediğim gibi sert hafif pürüzlü yüzeyi var alışık değilseniz rahatsız edebilir.
Hocam şöyle söyleyim şuan kullandığım speed yüzeyi olan mousepad emin olmamakla birlikte speed daha çok ağırlıklı ama control edilebiliyor yüzde 65 speed kesin diyebilirim gerisi control ve yüzeyi hem kayıyor hem sert garip bir şey :D https://www.vatanbilgisayar.com/inca-imp-018m-900-400-gaming-xxl-mavi-mouse-pad.html bu kullandığım

Klassenin 90x40 modelini de kullandım longteng ile birlikte almıştım bu sebeple karşılaştırma yapabildim. Klasse 90x40 sizin mousepad ile kesin aynıdır yumuşak hızlı bir yüzeye sahipti elim dahi kayıyordu yapismiyordu. Fakat klavyeyi üstüne koyunca olusturdugu yükseklik bileğimi ağrıtıyordu o yüzden longtengi tercih ettim. Yoksa 90a40lik daha hoşuma gitmişti kaygan yüzeyinden dolayı. Valorant'ta denedim fazla veya az kayıp adamın kafayı tutturamadigim olmadı. İkisi de aynı gibi geldi hatta oyun içinde. Longtengi alıp kenara koydum indirimdeyken Qck parcalaninca kullanacağım. Alıp deneyin en kotu iade edersiniz hocam. Ama dediğim gibi sert hafif pürüzlü yüzeyi var alışık değilseniz rahatsız edebilir.
Fiziksel ağrı hissetmediğim sürece bir sorun yok hocam Klassenin 90x40 ve tiger longtengi aynı anda sipariş vermem sanırım daha doğru olucak

bu zamana kadar steelseries ve dandik mousepadler kullandım aradaki fark çok bariz. Ben koldan oynadığım için kontrol tercih ettim.

Discorddan size ulaşma şansım var mı hocam?

Son düzenleme:
Top Bottom