Neler Yeni

Spider-Man: No Way Home ne zaman internete düşer? (SPOILER YOK)

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Öncelikle bu konu altına lütfen spoiler yazmayın, filmi henüz izlememiş kişiler olabilir.

Ben 17 Aralık günü filmi sinemada 3D bir şekilde izledim. Ancak gözlüklü biri olduğum için 3D gözlük beni çok rahatsız etti ve filmi çok karanlıklaştırdı. Bazı önemli noktalarda çok karanlık olduğu için seyir zevki biraz kaçınca azıcık üzülmedim değil. Ben bu filmi internete çıktığı zaman kesinlikle yeniden izleyeceğim. Ancak sinema filmleri ne kadar süre sonra internete düşüyor hiç bilmiyorum. Bu konuda beni bilgilendirir misiniz? Sinema çekimi olmayan, normal film ne zaman düşer?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
oğuzhan ege
Öncelikle bu konu altına lütfen spoiler yazmayın, filmi henüz izlememiş kişiler olabilir.

Ben 17 Aralık günü filmi sinemada 3D bir şekilde izledim. Ancak gözlüklü biri olduğum için 3D gözlük beni çok rahatsız etti ve filmi çok karanlıklaştırdı. Bazı önemli noktalarda çok karanlık olduğu için seyir zevki biraz kaçınca azıcık üzülmedim değil. Ben bu filmi internete çıktığı zaman kesinlikle yeniden izleyeceğim. Ancak sinema filmleri ne kadar süre sonra internete düşüyor hiç bilmiyorum. Bu konuda beni bilgilendirir misiniz? Sinema çekimi olmayan, normal film ne zaman düşer?
internette çok güzel bir şekilde var zaten hiçmi google yazıp bakmıyorsunuz.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
sinema çekimi var zaten.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

inanmayacaksın ama 30 dakika önce çıktım ve şunu diyeyim şuan imdp top 10 da olmasını hak ediyor. Daha güzel işlenebilirdi ama şuanki hali de çok iyi isteyene spoiler tagi altında yazarım
ne zaman düşer ise bilemiyorum da spiderman bu sayısız insan çekmeye çalışır içerden 1-2 güne düşse şaşırmam ama kalitesini bilemem

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
3D izledim gözlüklüyüm gözlük üstüne taktım diğer gözlüğü ama 3D çok kötüydü gözlerim yandı hep yaşlar aktı gözlerimden.Ve 3D'yi gerektirecek bir sahne efekt falan yok.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
internette çok güzel bir şekilde var zaten hiçmi google yazıp bakmıyorsunuz.
Sinema çekimi olmayan diyorum, eğer öyle de varsa özelden link atar mısınız? Ben bulamadım.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
oğuzhan ege
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,001