🔥İndirim 🔥🔥Spigen 20000 mAh 30 W Powerbank 999 tl

20k olanları çoğu uçaklara almıyorlar artık, 10000mah üzeri kabinde götüremezsiniz

Beyler Xiaomi telefony kaç watt şarj eder acaba kendi markası dışında powerbankler yavaş şarj ediyor diye bir söylenti var doğru mudur

1100 lira yapmışlar 100 TL'ye çok muhtaç gibi

Ben ürünü teslim aldım, yanında gelen kılıf falan güzel. Fakat ürün gerçekten tuğla gibi hissettiriyor, oldukça ağır. Keşke ben de şu minik versiyonu olan 10.000 mAh olanı alsaymışım

Ben ürünü teslim aldım, yanında gelen kılıf falan güzel. Fakat ürün gerçekten tuğla gibi hissettiriyor, oldukça ağır. Keşke ben de şu minik versiyonu olan 10.000 mAh olanı alsaymışım
Bende ondan dolayı onu aldım daha gelmedi bakalım. 20000likler cidden tuğla gibi şeklide öyle zaten. Xiaomim vardı bunun gibi aynı ondan kullanamadım pek. 10 luk daha iyi gibi ki o bile büyük 700e almıştım bu arada şimdi baktım 650 olmuş iade ettim daha çıkmamış zaten yeniden sldım

10000 liğin hafif olacağını düşünen varsa elimde satılık köprü var. Kullananlar ağır diyor

Benim ürün geldi, ekran kartsız lenovo laptopum var normalde 65w şarj cihazı var taktım belki yavaşta olsa doldurur diye ama maalesef etmedi, düşük hızlı şarj cihazı uyarısı verdi. Telefon ve tablet için gayet yeterli. Alüminyum kasa olduğu için baya ağır ama deprem çantası yapcağım için aldım o yüzden kapasitesi ve hızı dışındakiler benim için pekte önemli değil.

Benim ürün geldi, lenovo laptopum var normalde 65w şarj cihazı var taktım belki yavaşta olsa doldurur diye ama maalesef etmedi, düşük hızlı şarj cihazı uyarısı verdi. Telefon ve tablet için gayet yeterli.
Hayırlı olsun hocam.

Benim de elime şimdi ulaştı önceki kullandığım 10k lık olanla (farklı marka) ağırlık arasında pek fark yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,201
Üyeler
184,595
Son üye
erdenis
Geri