🔥İndirim Spigen 67W USB-C USB-A 3 Port Hızlı Şarj Aleti 559 TL

Aaa dlebdorbdoebdobe 1500e aldım ben dün. Artık o fiyata düşmez o bence
Çok büyük ya. Onu bilerek alın. Kocaman😀. Yanında gelen kablo güzel. Benim 140w cihazım yok. 45w Samsung tablet ve diğer cihazları bazen aynı anda şarj etmek gerekiyor. Spigen'ler malum iki cihaz takınca o hızı veremiyor. Bir de Spigen'ler Ugreen'e göre fazla ısınıyorlar. Gerçi Ugreen az ısınıyor ya😀.
20251116_192832.webp

Çok büyük ya. Onu bilerek alın. Kocaman😀. Yanında gelen kablo güzel. Benim 140w cihazım yok. 45w Samsung tablet ve diğer cihazları bazen aynı anda şarj etmek gerekiyor. Spigen'ler malum iki cihaz takınca o hızı veremiyor. Bir de Spigen'ler Ugreen'e göre fazla ısınıyorlar. Gerçi Ugreen az ısınıyor ya😀.
Alıntıyı görüntüle
Laptopta typ c portu üzerinden bir yerde 100W ile şarj olur bir yerde şarj olmaz yazıyordu. Belki olur umuduyla denemek istedim. Olursa sıkıntı yok. Olmazsa.... yapicak bir şey yok 😅

sen sendikalı değilsin
Türk sağlık sen olmuyor mu 😂 şaka bir yana bu güne kadar indirimlerden pek yararlanmadim müşteri hizmetlerine sordum neye göre kime veriliyor bu kuponlar diye sistem yüklüyor gibi bir şey söylüyor. Sanırım başka hesap açacağım bu gidişte.

Aslında iyi de benim de evde bir sürü adaptör oldu. Almak istiyorum ama durmak zorundayım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında iyi de benim de evde bir sürü adaptör oldu. Almak istiyorum ama durmak zorundayım :D
2x 30w spigen
2x 45w spigen
1x 47w spigen

1x 45w ugreen

2025 yılında aldığım adaptörler :D

Son düzenleme:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2x 30w spigen
2x 45w spigen
1x 47w spigen

1x 45w ugreen

2025 yılında aldığım adaptörler :D
benim de aynı durum spigen iyi marka telefon alırsak onda da kullanırım diye aldık durduk

Bir şey soracağım bende Spigen 45W var içerisinden 1 Metre Örgü kablo ile gelen. Kablosu artık aramızda değil. Kendi kendine bozuldu. S24 Ultra kullanıyorum. 66W mı 65W mı ne destekli kablosunu aldım 2 metre telefonumu 45W ile şarj etmiyor. Gittim 1 metresini aldım o da şarj etmiyor. Adaptör aynı kendi kablosunu takınca 45W veriyor yeni kabloyu takınca 25W veriyor. Daha da komiği babamda S25 Ultra var ona takınca 45W veriyor. S24 Ultra'dan soğudum vallahi yok arka camıdır yok ekranıdır yok şarjıdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,285
Üyeler
186,042
Son üye
Yuna
Geri