kozkanat
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
Aaa dlebdorbdoebdobe 1500e aldım ben dün. Artık o fiyata düşmez o benceKonusunu ben açtım bee. 47w spigen'i de 240 TL'ye almıştım. 25w Samsung'u 90 TL'ye almıştım vs.
Aaa dlebdorbdoebdobe 1500e aldım ben dün. Artık o fiyata düşmez o benceKonusunu ben açtım bee. 47w spigen'i de 240 TL'ye almıştım. 25w Samsung'u 90 TL'ye almıştım vs.
Çok büyük ya. Onu bilerek alın. KocamanAaa dlebdorbdoebdobe 1500e aldım ben dün. Artık o fiyata düşmez o bence
Laptopta typ c portu üzerinden bir yerde 100W ile şarj olur bir yerde şarj olmaz yazıyordu. Belki olur umuduyla denemek istedim. Olursa sıkıntı yok. Olmazsa.... yapicak bir şey yokÇok büyük ya. Onu bilerek alın. Kocaman. Yanında gelen kablo güzel. Benim 140w cihazım yok. 45w Samsung tablet ve diğer cihazları bazen aynı anda şarj etmek gerekiyor. Spigen'ler malum iki cihaz takınca o hızı veremiyor. Bir de Spigen'ler Ugreen'e göre fazla ısınıyorlar. Gerçi Ugreen az ısınıyor ya
.
Alıntıyı görüntüle
Türk sağlık sen olmuyor musen sendikalı değilsin
2x 30w spigenAslında iyi de benim de evde bir sürü adaptör oldu. Almak istiyorum ama durmak zorundayım![]()
benim de aynı durum spigen iyi marka telefon alırsak onda da kullanırım diye aldık durdukAslında iyi de benim de evde bir sürü adaptör oldu. Almak istiyorum ama durmak zorundayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2x 30w spigen
2x 45w spigen
1x 47w spigen
1x 45w ugreen
2025 yılında aldığım adaptörler![]()