Neler Yeni

Yardım Spigen Ekran Koruyucu Almak Mantıklı mı ?

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Ahmet
Arkadaşlar hepinize selam, iPhone 13 için ekran koruyucusu arayışındayım. plastik ve esnek olsun istemiyorum cam şeklinde istiyorum, daha önce hayalet ekran yaptırmıştım 400 TL'ye.
https://www.hepsiburada.com/spigen-...-agl03385-p-HBCV000013133D?magaza=Hepsiburada şu anda bu ekran koruyucuyu sipariş vermeyi düşünüyorum, paketten 2 tane çıkıyor yani benim 400 TL'ye telefoncuda yaptırmış olduğum ekran koruyucudan daha ucuza geliyor tanesi (350 TL) sizce almalı mıyım veya farklı bir öneriniz var mıdır?

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam telefon aksesuar konusunda spigen harici marka yok en iyi onlar
Anladım hocam, yani bana da spigen almak mantıklı geldi çünkü cepax diye bir telefon aksesuarcısında 400 TL'ye yaptırmıştım no name bir koruyucu idi eski koruyucum. Spigen daha güvenilir geldi bana da, teşekkür ediyor iyi akşamlar diliyorum :).

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Anladım hocam, yani bana da spigen almak mantıklı geldi çünkü cepax diye bir telefon aksesuarcısında 400 TL'ye yaptırmıştım no name bir koruyucu idi eski koruyucum. Spigen daha güvenilir geldi bana da, teşekkür ediyor iyi akşamlar diliyorum :).
Spigen ekran koruyucu tam ve düzgün yapıştırdık tan sonra harika oluyor zaten kılıf ve şarj aleti kablolarını saymıyorum orijinalinden daha iyi daha düzgün beni hiç üzmedi verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor
İyi akşamlar

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Spigen ekran koruyucu tam ve düzgün yapıştırdık tan sonra harika oluyor zaten kılıf ve şarj aleti kablolarını saymıyorum orijinalinden daha iyi daha düzgün beni hiç üzmedi verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor
İyi akşamlar
Hocam istesem de yanlış yapıştıramam zaten çünkü kolay kurulum seti ile gelmekte ürün.

Top Bottom