K.Furkan 80+ Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 450 Dahası Reaksiyon skoru 160 Konum İzmir İsim Furkan Dün, 23:07 #1 Split faction almayı dusunuyoruz ama 3 kişiyiz oyun 3 kişi oynanabiliyor mu internette arattım cevabını bulamadım da bilen birisi cevaplarsa sevinirim.
Split faction almayı dusunuyoruz ama 3 kişiyiz oyun 3 kişi oynanabiliyor mu internette arattım cevabını bulamadım da bilen birisi cevaplarsa sevinirim.
Vemoxis 80+ Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 363 Dahası Reaksiyon skoru 122 İsim Berkay Dün, 23:09 #3 Maalesef. Biri dışlanacak
K.Furkan 80+ Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 450 Dahası Reaksiyon skoru 160 Konum İzmir İsim Furkan Dün, 23:10 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Light yazmış: Hayır. 2 kişilik oyun. Devamı için tıklayın... tesekkurler hocam Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 23:11 Vemoxis yazmış: Maalesef. Biri dışlanacak Devamı için tıklayın... baska oyunlara hocam artık onerebiliceginiz oyunlar var mıdır?
Light yazmış: Hayır. 2 kişilik oyun. Devamı için tıklayın... tesekkurler hocam Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 23:11 Vemoxis yazmış: Maalesef. Biri dışlanacak Devamı için tıklayın... baska oyunlara hocam artık onerebiliceginiz oyunlar var mıdır?