Neler Yeni

Spor salonu performansimla ilgili

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Arkadaşlar spor salonunda neden bilmiyorum ama performansim hep dusuk oluyor yani şöyle diyeyim normal de bir harekette 30,35 basabilirim ama performans dusuklugumden dolayi 25 de bile zorlaniyorum sizce bunun sebebi nedir? (Benim tahminim beslenmeden dolayi oluyor da sizce spora gitmeden once ne yiyip ne icmem lazim? Bugun spora giderken sadece firinda kabak ve yogurt yiyerek gittim)

okyamuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Okyanus Öztürk
Kardeşim günde iki öğün tavuk pilav. Var mı başka soru?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim günde iki öğün tavuk pilav. Var mı başka soru?
Şaka maka Tavuk pilav hem protein hem karbonhidrat açısından en kolay ve ucuz kaynaklardan biri, spor öncesi ve sonrası yiyebilirsin.

okyamuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Okyanus Öztürk
Lor peyniri olur mu onun yerine cunku tavuğa o kadar vercek param yok
Peynir olur mu bilmem ama karbonhidratın yanında insülin spike yaşamaman için mutlaka bol bol sebze ya da protein lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peynir olur mu bilmem ama karbonhidratın yanında insülin spike yaşamaman için mutlaka bol bol sebze ya da protein lazım
Kabak brokoli vs bol olacak şekilde iyi olur.

swordfish

80+
Spora gitmeden önceki gün karbonhidratlı bir şeyler ye hocam, diyet falan yapmaya çalışıyorsan gücünü düşürü.

123kral14

80+ Silver
Uyku.
al bundan
gitmeden sodayla karıştır, iç
uykunu düzene sok
kaç saat uyuduğun değil saat kaçta yattığın ve yatarken telefona bakmaman önemli
1.5 ölçek al

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda Gezer
Lor peyniri olur mu onun yerine cunku tavuğa o kadar vercek param yok
Antrenman öncesi süt ürünü çok tavsiye etmem gaz yapar antrenmanda rahatsız olursun, öğlen yemeğinden sonra gidiyorsan yulaf/makarna/pirinç sabah kahvaltından sonra gidiyorsan yulaf/ekşi mayalı ekmek iyi karbonhidrat kaynakları arasında

-CrawL

80+ Gold
Uyku-Beslenme. Spordan 2saaat önce sağlam karbonhidrat al iyi basmak istiyorsan. Spordan 2saat önce bulgur pirinç makarna yiyebilirsin

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uyku-Beslenme. Spordan 2saaat önce sağlam karbonhidrat al iyi basmak istiyorsan. Spordan 2saat önce bulgur pirinç makarna yiyebilirsin
uyku olarak ne tavsiye edersiniz hocam yani 8 saat uyuyup alarm kurarak kalmamı mı önerirsiniz yoksa gece 12 gibi yatıp uyanana kadar uyumamı mı tavsiye edersiniz

-CrawL

80+ Gold
uyku olarak ne tavsiye edersiniz hocam yani 8 saat uyuyup alarm kurarak kalmamı mı önerirsiniz yoksa gece 12 gibi yatıp uyanana kadar uyumamı mı tavsiye edersiniz
8.5Saatten fazla uyuma Çok fazla uyuyunca kas yıkımı başlıyor. 00.00 dan geç uyuma.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Salonun havalandırması iyi mi? milletin osuruk ter kokusundan nefes alamayan vücut napsın
havalandırması eh işte hocam yani ama samsun da benim oldugum yer de en iyisi bu yani tabii ki samsun da daha iyileri var ama onlara gitmem en az 1 saat sürer

Top Bottom