Neler Yeni

Spor Salonuna Yeni Başlayacak Birine Tavsiyeleriniz

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,693
İsim
Yavuz

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Hocam biraz kilo vermen lazım. Direk fitnesa vermezler büyük ihtimal. Biraz kilo verdiğinde başlarsın onla birlikte değişiminde başlar.
Hocam bende kilo 66, boy 1.81 beni direk fitnessa mı verirler sizce ?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Hocam biraz kilo vermen lazım. Direk fitnesa vermezler büyük ihtimal. Biraz kilo verdiğinde başlarsın onla birlikte değişiminde başlar.
almazlar mı diyosun bende vermek için gidecektim zaten 😔 100 diyimde giriyim bi şekilde

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,693
İsim
Yavuz
Hocam bende kilo 66, boy 1.81 beni direk fitnessa mı verirler sizce ?
Kilo alman lazim seninde hocam buyuk ihtimal ağırlıkla başlayıp yemekle desteklerler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

almazlar mı diyosun bende vermek için gidecektim zaten 😔 100 diyimde giriyim bi şekilde
Hocam yanlış anladın alırlar tabi ama kilo vermen için koşu bandı ayak hareketleri falan o tarz şeylerle başlarsın sonra ağırlık.

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
Hazirandan itibaren arkadaşlarla spor salonuna yazılacağız. Spor salonuna yeni başlayacak birine tavsiyeleriniz nelerdir?
4 ay boyunca değişim bekleme bundan emin olmazsan kaydolma bile eger ben 3 ay yapcam guzel gelişim görürsem devam ederim diyorsan hic başlama

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Kilo alman lazim seninde hocam buyuk ihtimal ağırlıkla başlayıp yemekle desteklerler.

Hocam yanlış anladın alırlar tabi ama kilo vermen için koşu bandı ayak hareketleri falan o tarz şeylerle başlarsın sonra ağırlık.
tamamdır giriyimde kurtulayım şu beladan sonra onlara geçerim

BabaVoss7

80+ Silver
3 yıl önce üç aylık gitmiştim öğrenciyken. Üç ay sonra az bi değişim oldu. En azından kas olarak. 2 3 günde bi gidiyordum. Arkadaşlar bırakınca benimde isteğim kalmadı. Bence spora tek gitmek daha iyi bu yüzden. Kafa daha rahat daha düzenli oluyor. İki ayda 15 kilo vermiştim çok kilolu sayılmazdım. 1.90 a 105 kiloydum şuan da dahil 90 kiloyum. Yemekten kısmadım da. Yemek kesmekte yapar belki ama benim inancım spor şahsen. Bünye meselesi tabi ama yemekten kesmeden kilo verebildim ben.(çokta yiyen biri değildim zaten esasında). Dedikleri gibi ilk hafta hatta belki bir buçuk hafta felç olacaksın muhtemelen. Ona bir hazırlan derim ilk günden kendini zorlama bence aletlerde bi tur at kasların açılsın.zaten spor salonundakilerde ilk böyle başlatır sanırım. Bende öyleydi. Şimdi tekrar başlıcam inş. İnsan gençleşiyo resmen...

Shade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre TOKGÖZ
Defalarca spora arkadaşıyla başlamış ve bırakmış, son denemesinden bu yana aktif olarak 8 aydır spor yapan birisi olarak söylüyorum; arkadaş ile spora başlamak hatadır. Arkadaşın bırakır, seni de bıraktırır. En güzel spor, kendi başına yaptığındır. İyi akşamlar 🙏

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can
bende kilom 71 boy 171 veya 172 yaş 15 direk fitnesea vermezler demişsin beni verirler mi acaba bende haziranda başliyacağımda

Defalarca spora arkadaşıyla başlamış ve bırakmış, son denemesinden bu yana aktif olarak 8 aydır spor yapan birisi olarak söylüyorum; arkadaş ile spora başlamak hatadır. Arkadaşın bırakır, seni de bıraktırır. En güzel spor, kendi başına yaptığındır. İyi akşamlar 🙏
bende arkadaşımla başliyacağım ne yapayım ozaman ikimizinde evleri o fitnessa yakın

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
Sana tavsiyem sakın gelişme gördüğünde eh bu bana yeter diyip salma kendini zorla ve etrafında 20 30 kilo kaldıran insanlar senin moralini bozmasın haraketleri fazla ağırlıkla değil doğru yapman yeterli olucak sana.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,693
İsim
Yavuz
bende kilom 71 boy 171 veya 172 yaş 15 direk fitnesea vermezler demişsin beni verirler mi acaba bende haziranda başliyacağımda

bende arkadaşımla başliyacağım ne yapayım ozaman ikimizinde evleri o fitnessa yakın
Bende sana yakındım. Ilkte 1-2 hafta koşu bandı ısınma hareketleri falan sonra makine sonra ağırlıkları geçersin. 2.ayda değişmeye başlarsın kol pazılarin şişer. Omzun kaliplasir. Göğsün sismeye baslar. Tabi yaptığın hareketlere bağlı.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can
Bende sana yakındım. Ilkte 1-2 hafta koşu bandı ısınma hareketleri falan sonra makine sonra ağırlıkları geçersin. 2.ayda değişmeye başlarsın kol pazılarin şişer. Omzun kaliplasir. Göğsün sismeye baslar. Tabi yaptığın hareketlere bağlı.
2 hafta sadece koşu bandı çok sıkııc olmaz mı

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hazirandan itibaren arkadaşlarla spor salonuna yazılacağız. Spor salonuna yeni başlayacak birine tavsiyeleriniz nelerdir?
Arkadaşlarınıza dikkat edin. Benim arkadaşlarım set arası sigara molası veriyorlardı. Onlara fazla uyarsan spor yapmaktan çok başka şeyler yapmış olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,019,868
Üyeler
161,624
Son üye
ahmet455
Top Bottom