Spor Yaptıktan Sonra Vücut Ağrısı Geçmiyor

viceking

80+
Reaksiyon skoru
87
Merhaba arkadaşlar.

Hayatımda ilk defa spora başladım, düzenli gidiyorum. Şöyle bir sıkıntı var, çalıştığım yer neresi ise ağrısı bir türlü geçmiyor. Bütün gün hep bir yerlerim ağrıyor bu yüzden spor dışında yataktan çıkasım gelmiyor.

Öğrenciyim zaten ara tatilde işim gücüm yok bütün gün yatarım ancak tatil bitince okula giderken de spor yapmak istiyorum. Bu şekilde yapamam gibi, hiç enerjim yok her yerim ağrıyor. Bu sizce hamlıktan dolayı ve zaman geçtikçe azalır mı yoksa bir şeyleri yanlış mı yapıyorum?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

Normal et kesmesi yaşıyorsun ortalama 2 haftaya vücut alışır ve sıkıntı yaşamazsın

olur ilk defa başlamıssın iyileşmesi için spor yapma iyileşene kadar evinde yat sonra sorunsuz spor yaparsın

Merhaba arkadaşlar.

Hayatımda ilk defa spora başladım, düzenli gidiyorum. Şöyle bir sıkıntı var, çalıştığım yer neresi ise ağrısı bir türlü geçmiyor. Bütün gün hep bir yerlerim ağrıyor bu yüzden spor dışında yataktan çıkasım gelmiyor.

Öğrenciyim zaten ara tatilde işim gücüm yok bütün gün yatarım ancak tatil bitince okula giderken de spor yapmak istiyorum. Bu şekilde yapamam gibi, hiç enerjim yok her yerim ağrıyor. Bu sizce hamlıktan dolayı ve zaman geçtikçe azalır mı yoksa bir şeyleri yanlış mı yapıyorum?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
normal çook fazla ağrır hem de 2 haftaya maksimum 3 haftaya bir şeyin kalmaz bundan sonra çok tatlı hafif ağrılar olur o da tadı tuzu

olur ilk defa başlamıssın iyileşmesi için spor yapma iyileşene kadar evinde yat sonra sorunsuz spor yaparsın
hem et kesmesi hem hamlık var gibi duruyor et kesmesinden dolayı dinlenmesi gerek hamlıktan dolayıda çalışması gerek kendini zorlamadan çalışmalı benim görüşümce (Vücut alışana kadar)

vücudun ham olmuş normal 3 güne oturursun gitmeye devam et aralık verirsen bir işe yaramaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vücudun ham olmuş normal 3 güne oturursun gitmeye devam et aralık verirsen bir işe yaramaz
5 sene top oyunamadım arkadaşlar çağırdı gittim 3 gün yürüyemedim o derece ham olmuş vücud

2bucuk yıldır spor yapıyorum hala her idman gununden sonra kas agrısı cekiyorum bu gayet normal seninki yeni başladıgın icin ham agrısı olabilir onunda seviyesi bi yerden sonra azalıcaktır duzenli ve yeterli beslenip uyursan

Yeni başlayan biri için çok normal, ilk haftalar ağrıdan kolunu bile kaldıramasan sıkıntı etmemen lazım.
Tabi yeterli seviyede protein almayı ihmal etme ki böylece kas yenilenmesi gerçekleşebilsin, ayrıca magnezyum ve potasyum gibi takviyeler kas ve eklem ağrılarına efektif fayda sağlar.

Anladım arkadaşlar, cevaplarınız için hepinize teşekkürler 🙏

Yeni başladığım için bilgim yok, bir şeyleri yanlış yapıyorum sandım.

Spora devamke o zaman 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni başlayan biri için çok normal, ilk haftalar ağrıdan kolunu bile kaldıramasan sıkıntı etmemen lazım.
Tabi yeterli seviyede protein almayı ihmal etme ki böylece kas yenilenmesi gerçekleşebilsin, ayrıca magnezyum ve potasyum gibi takviyeler kas ve eklem ağrılarına efektif fayda sağlar.
Aynen hocam böyle ağrıya yardımcı olacak takviyeler de varsa güzel olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,590
Üyeler
174,751
Son üye
rafa silvaa
Geri