Neler Yeni

Spor Yaptıktan Sonra Vücut Ağrısı Geçmiyor

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Vedat Kahraman
Merhaba arkadaşlar.

Hayatımda ilk defa spora başladım, düzenli gidiyorum. Şöyle bir sıkıntı var, çalıştığım yer neresi ise ağrısı bir türlü geçmiyor. Bütün gün hep bir yerlerim ağrıyor bu yüzden spor dışında yataktan çıkasım gelmiyor.

Öğrenciyim zaten ara tatilde işim gücüm yok bütün gün yatarım ancak tatil bitince okula giderken de spor yapmak istiyorum. Bu şekilde yapamam gibi, hiç enerjim yok her yerim ağrıyor. Bu sizce hamlıktan dolayı ve zaman geçtikçe azalır mı yoksa bir şeyleri yanlış mı yapıyorum?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,196
İsim
Emir
Ne kadsr oldu başlayalı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,156
İsim
Yuzarsef
Normal et kesmesi yaşıyorsun ortalama 2 haftaya vücut alışır ve sıkıntı yaşamazsın

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
BYsimiti
olur ilk defa başlamıssın iyileşmesi için spor yapma iyileşene kadar evinde yat sonra sorunsuz spor yaparsın

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Erdoğan Aktaş
Merhaba arkadaşlar.

Hayatımda ilk defa spora başladım, düzenli gidiyorum. Şöyle bir sıkıntı var, çalıştığım yer neresi ise ağrısı bir türlü geçmiyor. Bütün gün hep bir yerlerim ağrıyor bu yüzden spor dışında yataktan çıkasım gelmiyor.

Öğrenciyim zaten ara tatilde işim gücüm yok bütün gün yatarım ancak tatil bitince okula giderken de spor yapmak istiyorum. Bu şekilde yapamam gibi, hiç enerjim yok her yerim ağrıyor. Bu sizce hamlıktan dolayı ve zaman geçtikçe azalır mı yoksa bir şeyleri yanlış mı yapıyorum?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
normal çook fazla ağrır hem de 2 haftaya maksimum 3 haftaya bir şeyin kalmaz bundan sonra çok tatlı hafif ağrılar olur o da tadı tuzu

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,653
İsim
Emre
Discord
necromancerr
olur ilk defa başlamıssın iyileşmesi için spor yapma iyileşene kadar evinde yat sonra sorunsuz spor yaparsın
hem et kesmesi hem hamlık var gibi duruyor et kesmesinden dolayı dinlenmesi gerek hamlıktan dolayıda çalışması gerek kendini zorlamadan çalışmalı benim görüşümce (Vücut alışana kadar)

vücudun ham olmuş normal 3 güne oturursun gitmeye devam et aralık verirsen bir işe yaramaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

vücudun ham olmuş normal 3 güne oturursun gitmeye devam et aralık verirsen bir işe yaramaz
5 sene top oyunamadım arkadaşlar çağırdı gittim 3 gün yürüyemedim o derece ham olmuş vücud

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
ibrahim can
2bucuk yıldır spor yapıyorum hala her idman gununden sonra kas agrısı cekiyorum bu gayet normal seninki yeni başladıgın icin ham agrısı olabilir onunda seviyesi bi yerden sonra azalıcaktır duzenli ve yeterli beslenip uyursan

Satriani

80+ Bronze
Yeni başlayan biri için çok normal, ilk haftalar ağrıdan kolunu bile kaldıramasan sıkıntı etmemen lazım.
Tabi yeterli seviyede protein almayı ihmal etme ki böylece kas yenilenmesi gerçekleşebilsin, ayrıca magnezyum ve potasyum gibi takviyeler kas ve eklem ağrılarına efektif fayda sağlar.

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Vedat Kahraman
Anladım arkadaşlar, cevaplarınız için hepinize teşekkürler 🙏

Yeni başladığım için bilgim yok, bir şeyleri yanlış yapıyorum sandım.

Spora devamke o zaman 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni başlayan biri için çok normal, ilk haftalar ağrıdan kolunu bile kaldıramasan sıkıntı etmemen lazım.
Tabi yeterli seviyede protein almayı ihmal etme ki böylece kas yenilenmesi gerçekleşebilsin, ayrıca magnezyum ve potasyum gibi takviyeler kas ve eklem ağrılarına efektif fayda sağlar.
Aynen hocam böyle ağrıya yardımcı olacak takviyeler de varsa güzel olur.

Top Bottom