Neler Yeni

Spora başlayacağım tavsiyelerinizi bekliyorum

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Arda Saraçoglu
merhaba yaşım 15 23 aralık 2006 doğumluyum bu hafta sonundan itibaren spora başlayacağım okuldan geldikten sonra egzersizler ve dumbıl çalışacağım
fakat beslenme konusunda eksiklerim var özellikle kahvaltı diğer öğünler sebze yada et içerikli beselnicem
kahvaltıda yağ yakımı için önereceğiniz shake tarifi varmı

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Salondaki hocanla konuş sana diyet listesi ve spor listesi yapsın ben 6 aylık gitmiştim ilk defa başlayacaksan böyle yapman daha doğru olur

Erdir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuzhan Bürhan
benim çevremdeki arkadaşlarımın çoğu spor yapıyor sorduğumda salondaki hocadan yardım alarak kendilerine sistem oturtmuşlar birininki diğerine uymayabilir

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Arda Saraçoglu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim çevremdeki arkadaşlarımın çoğu spor yapıyor sorduğumda salondaki hocadan yardım alarak kendilerine sistem oturtmuşlar birininki diğerine uymayabilir
Salondaki hocanla konuş sana diyet listesi ve spor listesi yapsın ben 6 aylık gitmiştim ilk defa başlayacaksan böyle yapman daha doğru olur
evden çalışacağım salona gitmiycem

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Gürkan Yıldırım
merhaba yaşım 15 23 aralık 2006 doğumluyum bu hafta sonundan itibaren spora başlayacağım okuldan geldikten sonra egzersizler ve dumbıl çalışacağım
fakat beslenme konusunda eksiklerim var özellikle kahvaltı diğer öğünler sebze yada et içerikli beselnicem
sabah yulaf ezmesi yanına 2 haşlanmış yumurta
Mesaj otomatik birleştirildi:

maydonoz ve limonlu shake var ınternette tarifleri var onu deneyebilirsin

Top Bottom