Neler Yeni

ssd arızası örnekler misiniz?

Acurybo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Samet
Selam arkadaşlar bugün bir sınav vardı ağzım yüzüm dağıldı teknik sorunu bahane etmek istiyorum mazeret sınavı için hdd yok m2 ssd var ne gibi bir arıza uydurabilirim belkide kronik sorunu vardır ben bilmiyorumdur XPG SX8200 Pro 256gb lik var başka sorunda olabilir iyi forumlar

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Selam arkadaşlar bugün bir sınav vardı ağzım yüzüm dağıldı teknik sorunu bahane etmek istiyorum mazeret sınavı için hdd yok m2 ssd var ne gibi bir arıza uydurabilirim belkide kronik sorunu vardır ben bilmiyorumdur XPG SX8200 Pro 256gb lik var başka sorunda olabilir iyi forumlar
SSD'yi sonuna kadar doldur sonra "bu çok yavaş çalışıyor" de.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Durduk yere hızının fazlaca düşmesi.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Veya sistemimdeki ssd çalışmıyor dersin en basiti ya da bilgisayardaki güç kaynağı patlamış falan dersin ama yalan günah.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
kol bozuk de. dersten şimdi kaçacaksın da ileride tekrar karşına çıktığında ne yapacaksın? bence dersini çalış, bahane bulmaya çalışacağına konulara çalış.

Acurybo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kol bozuk de. dersten şimdi kaçacaksın da ileride tekrar karşına çıktığında ne yapacaksın? bence dersini çalış, bahane bulmaya çalışacağına konulara çalış.
canım kardeşim anlamadınız sanırım yaptım soruları onları çıktı almam için program gerekliymiş bilmiyordum ondan dolayı gönderemedim şimdi yapsa girer atarım

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
bilgisayarcıya gittim pc ci ssd yi takarken kabloda yada sokette sıkıntı olmuş hocam de

Acurybo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Samet
bilgisayarcıya gittim pc ci ssd yi takarken kabloda yada sokette sıkıntı olmuş hocam de
sınav esnasında oldu canım kardeşim şöyle bişi arıyorum ekran siyah oldu açılmadı şu yazıyordu gibi

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ssd hizlari çok yavaş olduğundan bilgisayar çok yavaşladi onun disinda bir şey diyemezsin takilmalar oldu falan dersin ssd siyah ekran verip geri gelme vs olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,497
Üyeler
161,068
Son üye
FatihTK
Top Bottom