Yardım ssd de fazla yer kaplama sorunu

YUSUFİ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
103
bilgisayarda 10 15 oyun var steamden oyunların boyutuna baktım tek tek hesapladım 1tb lik ssdim var bilgisayarda kullanabildiğim 950 gb vardı oyunların toplamı 717 gb tutyor normalde 233gb lık yerim kalması gerekiyor lakin benim 116gb lık yerim var nasıl oluyor bu nasıl yerimi arttırabilirim oyun silmeden ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütün oyunları 2 gb daha arttırıp hesaplasam neredeyse 50gb nereye gittiği belli değil nasıl oluyor bu

bilgisayarda 10 15 oyun var steamden oyunların boyutuna baktım tek tek hesapladım 1tb lik ssdim var bilgisayarda kullanabildiğim 950 gb vardı oyunların toplamı 717 gb tutyor normalde 233gb lık yerim kalması gerekiyor lakin benim 116gb lık yerim var nasıl oluyor bu nasıl yerimi arttırabilirim oyun silmeden ?

bütün oyunları 2 gb daha arttırıp hesaplasam neredeyse 50gb nereye gittiği belli değil nasıl oluyor bu
SSD de sadece oyunlar mı var? yoksa windows'ta SSD'ye kurulu mu?

Windowsta ssd de kurulu en son uputade geldi windowsa lakin ne kadar yer kapladı ona dikkat etmedim
Windows SSD'ye kurulu ise indirilen dosyalar, Belgeler, Masaüstündeki Dosyalar Vs. Bunların Hepsi Yer Kaplar.

Bu kadar büyük yer nasıl kaplıyor onu anlamadım
Dediğim Gibi Belgeler Klasörlerinde yedekleriniz veya indirilenlerde indirdiğiniz programların dosyaları vs varsa normaldir. Disk Temizlemeyi kullanıp temizlik yaptınız mı?

Windows SSD'ye kurulu ise indirilen dosyalar, Belgeler, Masaüstündeki Dosyalar Vs. Bunların Hepsi Yer Kaplar.
Nasıl yer açabilirim oyun silmeden

Dediğim Gibi Belgeler Klasörlerinde yedekleriniz veya indirilenlerde indirdiğiniz programların dosyaları vs varsa normaldir. Disk Temizlemeyi kullanıp temizlik yaptınız mı?
Disk temizleme yapmadım nasıl oluyor

Nasıl yer açabilirim oyun silmeden

Disk temizleme yapmadım nasıl oluyor
Yer Açmak için İndirdiğin Dosyaları Boyut Sırasına Göre Sırala ve Oradan Gerekli Değilse Sil. Shift+Delete Yaptığın Zaman Çöp Kutusuna Gitmeden Direkt Silinir.
Disk Temizleme Nasıl Yapılır Videosu:

Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,894
Üyeler
187,118
Son üye
01cihan01