bilgisayarda droplar giriyor sebebini bulamadım ssd den olabileceğini düşünüyorum eğer kesin ssd den oldugunu anlayabilirsem ssd alıcam yardım edermisiniz ssd kötüyse yada bozuksa ne gibi sorunlar oluşur?
Crystaldiskmark i indirip kurun ve ssdnin okuma ve yazma testi yapin eger firmanin vaadettigi hizlari alamiyorsaniz degistirebilisinizbilgisayarda droplar giriyor sebebini bulamadım ssd den olabileceğini düşünüyorum eğer kesin ssd den oldugunu anlayabilirsem ssd alıcam yardım edermisiniz ssd kötüyse yada bozuksa ne gibi sorunlar oluşur?
ADATASU630 hafızasıda 225gbssd marka model hafızası nedir?
tamam o ssd sorunlu model.ADATASU630 hafızasıda 225gb
uygulamayı indirdim teşekkür ederim nasıl kullanılcagını bilmiyorum ona baktıktan sonra durumu yazarımCrystaldiskmark i indirip kurun ve ssdnin okuma ve yazma testi yapin eger firmanin vaadettigi hizlari alamiyorsaniz degistirebilisiniz
şuanlık bir bütçe belirlememiştim daha yeni oldu bu olay acaba garantiye versem yenisini göndermezlermitamam o ssd sorunlu model.
bütçeniz nedir?
uygulamayı indirdim teşekkür ederim nasıl kullanılcagını bilmiyorum ona baktıktan sonra durumu yazarım
acaba fiyat performans olarak ssd ler ortalama ne kadardırtamam o ssd sorunlu model.
bütçeniz nedir?
yenisini yollasalar bile aynı sorun yine olur. ssd nin kaç gb ı dolu? 50-60gb yer boş bırakırsanız belki droplar olmaz.şuanlık bir bütçe belirlememiştim daha yeni oldu bu olay acaba garantiye versem yenisini göndermezlermi
240gb bir ssd ortalama 240-250tl.acaba fiyat performans olarak ssd ler ortalama ne kadardır
ssd de 35 gb boş alan var bundan kaynaklı olabilirmi? ama geldiğinden beri ortalama bu civarda boş alan durumu ama daha yeni bu sorunla karşılastımyenisini yollasalar bile aynı sorun yine olur. ssd nin kaç gb ı dolu? 50-60gb yer boş bırakırsanız belki droplar olmaz.
eğer ssd alırsanız;
sata olarak: patriot burst, samsung 870evo, seagate barracuda serisinden birni;
m2 alırsanız; samsung 970evo, kingston a2000, sandisk ultra 3d (M2 olan versiyonu)
bunlardan alın bütçenize göre
Mesaj otomatik birleştirildi:
240gb bir ssd ortalama 240-250tl.
teşekkür ederim araştırıcamyenisini yollasalar bile aynı sorun yine olur. ssd nin kaç gb ı dolu? 50-60gb yer boş bırakırsanız belki droplar olmaz.
eğer ssd alırsanız;
sata olarak: patriot burst, samsung 870evo, seagate barracuda serisinden birni;
m2 alırsanız; samsung 970evo, kingston a2000, sandisk ultra 3d (M2 olan versiyonu)
bunlardan alın bütçenize göre
Mesaj otomatik birleştirildi:
240gb bir ssd ortalama 240-250tl.