Neler Yeni

SSD Konusunda

'Oz`I

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Donanım Arşivi Sever
Arkadaşlar ADATA 240GB SSD VAR AMA ÇOĞU KİŞİ PATLAR ,İŞE YARAMAZ VS. DİYOR. BÜTÇEM KISITLI ALSAM OLUR MU ?? VOK PRODİGY'NİN SEÇENEKLER KISMINDA VAR :( Ha BU ARADA LİNK ŞU ;

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
emir mehmet demir
Çok pahalı bir işe yaramaz başka ssdler de alabilirsin hardiskin mevcut mu peki.

yk38

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Yiğithan K.
SU630/650 kronik sorunlu, ısınma ve yavaş yazma sorunu var.

Kingston A400, Gigabyte SSD gibi muadillerine yönelmenizi öneririm.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Arkadaşlar ADATA 240GB SSD VAR AMA ÇOĞU KİŞİ PATLAR ,İŞE YARAMAZ VS. DİYOR. BÜTÇEM KISITLI ALSAM OLUR MU ?? VOK PRODİGY'NİN SEÇENEKLER KISMINDA VAR :( Ha BU ARADA LİNK ŞU ;

Alma kardeşim canlı örneği benim. A data 630 iki ayda bozuldu servisten yenisini gönderdiler, performansından memnun kalmadığım için A data SU800 aldım gene iki ay kullanabildim film izlerken intihar etti. Servise gönderdim; Bütün testler yapılmıştır arıza yoktur şeklinde bir not ile gönderdiler bilgisayara taktım ama çalışmadı. Tuttum Samsung evo 860 500 GB. aldım A data ların verdiği performansı üçe katladı...

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan
Kronik sorunlu bir SSD kendimde ADATA SU 650 kullanıyorum. Arada oyunlarda donma oluyor.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Alma kardeşim canlı örneği benim. A data 630 iki ayda bozuldu servisten yenisini gönderdiler, performansından memnun kalmadığım için A data SU800 aldım gene iki ay kullanabildim film izlerken intihar etti. Servise gönderdim; Bütün testler yapılmıştır arıza yoktur şeklinde bir not ile gönderdiler bilgisayara taktım ama çalışmadı. Tuttum Samsung evo 860 500 GB. aldım A data ların verdiği performansı üçe katladı...
Hocam tamam da performans 3e katlandığı gibi fiyat da 3e katlanıyor. Ama gerçekten samsung bu işin en iyisi. Samsung'a bütçe yetmezse Crucial Sata SSD'ler de güzel, üzmez.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Hocam tamam da performans 3e katlandığı gibi fiyat da 3e katlanıyor. Ama gerçekten samsung bu işin en iyisi. Samsung'a bütçe yetmezse Crucial Sata SSD'ler de güzel, üzmez.
Sende haklısın :) Kingston öneririm.

Top Bottom