A Alphium 80+ Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Ömer Cuma, 23:42 #1 Merhaba, ben yakın zamanda sıfır laptop aldım, ve ssd almak istiyorum. Diyelim ki aldığım ssd bozuk vb. gibi durumlar oluştu laptopa zarar verir mi?
Merhaba, ben yakın zamanda sıfır laptop aldım, ve ssd almak istiyorum. Diyelim ki aldığım ssd bozuk vb. gibi durumlar oluştu laptopa zarar verir mi?
Meto155 80+ Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 328 Dahası Reaksiyon skoru 103 İsim Meto155 Cuma, 23:45 #2 Merhaba hocam herhangi bir zararı olmaz ayrıca aldığınız ssdnin bozuk çıkma ihtimali de çok düşük zaten. Alphium yazmış: Merhaba, ben yakın zamanda sıfır laptop aldım, ve ssd almak istiyorum. Diyelim ki aldığım ssd bozuk vb. gibi durumlar oluştu laptopa zarar verir mi? Devamı için tıklayın...
Merhaba hocam herhangi bir zararı olmaz ayrıca aldığınız ssdnin bozuk çıkma ihtimali de çok düşük zaten. Alphium yazmış: Merhaba, ben yakın zamanda sıfır laptop aldım, ve ssd almak istiyorum. Diyelim ki aldığım ssd bozuk vb. gibi durumlar oluştu laptopa zarar verir mi? Devamı için tıklayın...