Neler Yeni

Ssd li sisteme harddisk eklemek

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
Arkadaşlar merhaba ben yeni 240 gb ssd li bir bilgisisayar aldım elimde 1 adet segate barakuda 2tb var ben bunu bu bilgisayar a nasıl ekleyebilirim harddisk in içinde windows ve oyunlar var harddisk sıfırlayıp mı takmam gerekli

ahmetim_64

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Ahmet Karagöz
Facebook
albay6464
Büyük bir ihtimal bölünmüş alandadır sen anladığım kadarıyla sistemini ssd'ye kurmak mı istiyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük bir ihtimal bölünmüş alandadır sen anladığım kadarıyla sistemini ssd'ye kurmak mı istiyorsun

Hayır windows ssd ye kurulu yeni bilgisayar da eski bilgisayardaki harddisk i o sisteme eklemek istiyorum oyun falan yüklemek için 240 gb az bir alan

ahmetim_64

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Ahmet Karagöz
Facebook
albay6464
Anladım ilk başta harddiskteki önemli bilgilerini yedekle veya yedeklet sonra format at yeni sisteminde kullanabilirsin öteki türlü bilgisayar iki işletim sistemi kurulu olduğu için sistem çakışması olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım ilk başta harddiskteki önemli bilgilerini yedekle veya yedeklet sonra format at yeni sisteminde kullanabilirsin öteki türlü bilgisayar iki işletim sistemi kurulu olduğu için sistem çakışması olacaktır.

çok teşekkür ederim takacağım harddisk te yedeklemem gereken bir şey yok onu sıfırlayıp ssd li sisteme takmam yetecektir doğru anladım değil mi

ahmetim_64

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Ahmet Karagöz
Facebook
albay6464
Evet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR