Neler Yeni

SSD NASIL SIFIRLANIR

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha Şahin
Merhabalar
Laptobumda 240gblik bir ssd var ama içindeki windows bozuk bende laptobu kullanmadığımdan dolayı ssd yi sıfırlayıp masaüstü bilgisayarıma takayım dedim masaüstünde zaten m2 ssd var ama bu m2 değil ben bunu bilgisayarıma takıcam fakat onun içindeki bozuk windowslamı açar ve nasıl sıfırlayabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Alperen Yılmaz
Merhabalar
Laptobumda 240gblik bir ssd var ama içindeki windows bozuk bende laptobu kullanmadığımdan dolayı ssd yi sıfırlayıp masaüstü bilgisayarıma takayım dedim masaüstünde zaten m2 ssd var ama bu m2 değil ben bunu bilgisayarıma takıcam fakat onun içindeki bozuk windowslamı açar ve nasıl sıfırlayabilirim
Demek istediğin formatsa rufusu indirip usb belleğin içine yazman lazım sonra usb bellekten başlatıp format atman lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ha
Demek istediğin formatsa rufusu indirip usb belleğin içine yazman lazım sonra usb bellekten başlatıp format atman lazım
Hayır hocam onu biliyorum laptobu artık kullanmayacağım içindeki ssdyide alıp masaüstü bilgisayarıma takmak istiyorum ama o ssdin içinde bozuk işletim sistemi var ve bilgisayarıma takmakdan korkuyorum nasıl sıfırlayabilirim yani taksam sorun olurmu taktıkdan sonra biçimlendirebilirmiyim

Top Bottom