Çalıştırılır ama bios falanİyi günler, Bilgisayar topluyorum. M2 ssd ve monitör harici diğer bileşenler geldi. Bilgisayarı ssd olmadan çalıştırabilir miyim veya çalıştırmalı mıyım ?
Çalışır da BIOS menüsünde gezinilir ancaİyi günler, Bilgisayar topluyorum. M2 ssd ve monitör harici diğer bileşenler geldi. Bilgisayarı ssd olmadan çalıştırabilir miyim veya çalıştırmalı mıyım ?
Acilir ama herhangi bir islem yapamazsin...Windowsu ssd yada harddiske kuruyorsun pc yi acinca o windowsu okuyup o sekilde aciliyor eger oazsa acilacagini zannetmiyrum...
Çalıştırılır ama bios falan
çalıştıramaz en azından ucuza bir harddisk al onla çalıştır
çalıştıramaz en azından ucuza bir harddisk al onla çalıştır
Arkadaşlar çalıştırdım monitör gelmediği için test de edemiyorum ama televizyona hdmı ile bağlasam olur mu birde kapatırken mecbur açma tuşundan kapatıcaz değil mi ?Çalışır da BIOS menüsünde gezinilir anca
Amaç bozuk parça var mı diye denemek ise çalıştır sorun olmaz.
Biosa girerİyi günler, Bilgisayar topluyorum. M2 ssd ve monitör harici diğer bileşenler geldi. Bilgisayarı ssd olmadan çalıştırabilir miyim veya çalıştırmalı mıyım ?
bios gelir ama hdd takılırsa çalısır ama windows ssd ye yüklü olup takılmadıysa biraz geç açılır ve ssd de kurulan programlar olmazİyi günler, Bilgisayar topluyorum. M2 ssd ve monitör harici diğer bileşenler geldi. Bilgisayarı ssd olmadan çalıştırabilir miyim veya çalıştırmalı mıyım ?
HDD olsa yazardı hocambios gelir ama hdd takılırsa çalısır ama windows ssd ye yüklü olup takılmadıysa biraz geç açılır ve ssd de kurulan programlar olmaz