Ssd olmadan pc açılır mı

tifosi16

80+
Reaksiyon skoru
37
İyi günler, Bilgisayar topluyorum. M2 ssd ve monitör harici diğer bileşenler geldi. Bilgisayarı ssd olmadan çalıştırabilir miyim veya çalıştırmalı mıyım ?

İyi günler, Bilgisayar topluyorum. M2 ssd ve monitör harici diğer bileşenler geldi. Bilgisayarı ssd olmadan çalıştırabilir miyim veya çalıştırmalı mıyım ?
Çalıştırılır ama bios falan

çalıştıramaz en azından ucuza bir harddisk al onla çalıştır

Çalışır da BIOS menüsünde gezinilir anca 😀

Amaç bozuk parça var mı diye denemek ise çalıştır sorun olmaz.

biosta eğleneceksen çalışır.

Windowsu ssd yada harddiske kuruyorsun pc yi acinca o windowsu okuyup o sekilde aciliyor eger oazsa acilacagini zannetmiyrum...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windowsu ssd yada harddiske kuruyorsun pc yi acinca o windowsu okuyup o sekilde aciliyor eger oazsa acilacagini zannetmiyrum...
Acilir ama herhangi bir islem yapamazsin...

Depolama birimi olmadan pc start alir fakat bios menusune girersin sadece win olmadigi icin kullanamazsin pc yi

Çalıştırılır ama bios falan
Çalışır da BIOS menüsünde gezinilir anca 😀

Amaç bozuk parça var mı diye denemek ise çalıştır sorun olmaz.
Arkadaşlar çalıştırdım monitör gelmediği için test de edemiyorum ama televizyona hdmı ile bağlasam olur mu birde kapatırken mecbur açma tuşundan kapatıcaz değil mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşin saçma yanı klavyemde yok 😂

bios gelir ama hdd takılırsa çalısır ama windows ssd ye yüklü olup takılmadıysa biraz geç açılır ve ssd de kurulan programlar olmaz

bios gelir ama hdd takılırsa çalısır ama windows ssd ye yüklü olup takılmadıysa biraz geç açılır ve ssd de kurulan programlar olmaz
HDD olsa yazardı hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,568
Üyeler
186,750
Son üye
dynodeniz06
Geri