Merhabalar. PC`de SSD takılı. Benim bilgisayar önceden yavaş kapanıyordu. Fakat hızlı açılıyordu. Şimdi ise 1-2 saniye içinde kapanıyor. Açılması ise windows logosunda 20-30 saniye kalıyor. Sonra açılıyor. Nasıl düzeltebilirim?
bu gayet etkili bir çözümçalıştıra msconfig yazıp önyükleme kısmında Gui önyükleme yok seçeneğini aktif et gelişmiş seçeneklere gel işlemci sayısına tıkla en sona getir ve zaman aşımını 3 saniye yap
ilk başta dediğin hızlı açılıp yavaş kapanıyordu format ile düzelttim istersen bir deneMerhabalar. PC`de SSD takılı. Benim bilgisayar önceden yavaş kapanıyordu. Fakat hızlı açılıyordu. Şimdi ise 1-2 saniye içinde kapanıyor. Açılması ise windows logosunda 20-30 saniye kalıyor. Sonra açılıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Diğerinide atiyimmiCrystal Dismark testi yapıp atar mısınız? SSD modeliniz nedir?
Atın.Diğerinide atiyimmi
Bunları daha önce yapmıştım ama yine aynıçalıştıra msconfig yazıp önyükleme kısmında Gui önyükleme yok seçeneğini aktif et gelişmiş seçeneklere gel işlemci sayısına tıkla en sona getir ve zaman aşımını 3 saniye yap
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu gayet etkili bir çözüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Görev yönetisinden başlangıçta açılan gereksiz uygulamaları da kapat
Evet onlarıda paylaşın.Diğerinide atiyim mı?
En son onu deneyiceğim.ilk başta dediğin hızlı açılıp yavaş kapanıyordu format ile düzelttim istersen bir dene
Evet onlarıda paylaşın.
A400 zaten çok iyi bir model değil, ama test sonuçları olmadan kesin bir şey söyleyemem.
Çok önceden kurmuştum. Iydi birden böyle olduUEFI kurulum yapmamışsındır.