Merhabalar 1 TB çok hızlı bir ssd arıyorum önerebilir misiniz?
y
Anakart: Gigabyte A520M K V2
Pardon yazmamışım 3kBütçeniz nedir?
Samsung gerçekten iyi bu fikir aklımdaSamsung 1tb 990 Pro Mz-v9p1t0bw 7450- 6900mb/s M2 Pcıe Nvme Gen4 Disk Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung 1tb 990 Pro Mz-v9p1t0bw 7450- 6900mb/s M2 Pcıe Nvme Gen4 Disk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
3464 TL iyi fiyat hemen alınır.
kaçmaz hocam güzel ürün.Pardon yazmamışım 3k
Mesaj otomatik birleştirildi:
Samsung gerçekten iyi bu fikir aklımda
Merhabalar 1 TB çok hızlı bir ssd arıyorum önerebilir misiniz?
y
Anakart: Gigabyte A520M K V2
Satıcıya Bağlı. Bu Linkte ki Satıcı Trendyol. Olası bir "çakma & sahte" durumunda iade kolaylıkla gerçekleşebilir.Internetten alırsanız samsung un çakması gelebilir.
Güvenilir yerden alırsan bir şey olmaz. Mağazada kazıklanmanın anlamı yok.Western Digital Black SN770 WDS100T3X0E PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD
3.300 TL bandında
Internetten alırsanız samsung un çakması gelebilir.
Magazadan alın direkt olarak
Aklımda dediğin anda indirim biter fiyat artar ki öyle oldu. En iyi ssd'yi düşünürken kaçırdın. Düşünmeye başladığın an sıcak fırsat indirimini kaçırıyorsun. Fiyat 5000 TL'ye fırladı. Ben kasa ve fan alayım o mu bu mu derken çok fırsat kaçırdım. Bahsedilen WD SN770 1 TB geçen Amazon indiriminde 2068 TL'ye peşin fiyatına 3 taksit aldım. Hala paketini açmadım duruyor. Şimdi her cuma günleri İncehesap kampanya yapıyor onu takip et bazen çok iyi fiyata ssd olabiliyor dün hariç.Pardon yazmamışım 3k
Samsung gerçekten iyi bu fikir aklımda