Neler Yeni

Ssd önerisi veya HDD sistemim için en uygunu hangisi olur ?

Kopya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Mücahit
Bütçe
500
Arkadaşlar 500gb m2 ssdim var yetmiyor çok fazla oyun yükleyip sildim şimdiye kadar ve bu sinir bozucu bir durum
örnek vermek gerekirse şuan rdr2 var kitledi beni başka bir şey istesem indiremiyorum oyunuda evden oynayanalr var silemiyorum aynı şekilde gta 5 var yiğenim için onuda silemiyorum
500gb bütçeye 860 evo 500gb ssd alabilirim sisteme güzel olur
ama 300 küsür bütçeye 1tb HDD alma şansım var seagete ya da wd bu konuda yönlendirmenizi bekliyorum bugün sipariş vermek istiyorum hemen sonuçlandırırsak çok iyi olur

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8

Kopya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Mücahit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

gorkxgoat

80+ Bronze
Hocam düzelltim konuyu okuma şansın var mıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Gqrky @MisakiTaro
Eğer oyunun hızlı açılması sizin için önemliyse ssd almanızı tercih ederim
Yoksa daha fazla depolama alanım olsun istiyorsanız Önerdiğim HDD yi alabilirsiniz.
HDD Takmak performansı düşürmez. Sadece biraz daha yavaş açılır

Kopya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Mücahit
Eğer oyunun hızlı açılması sizin için önemliyse ssd almanızı tercih ederim
Yoksa daha fazla depolama alanım olsun istiyorsanız Önerdiğim HDD yi alabilirsiniz.
HDD Takmak performansı düşürmez. Sadece biraz daha yavaş açılır
hocam oyunların hızlı açılmasını isterim ama arada dağlar kadar fark olmasını istemem bana 500+500 yeterli olur mu sence yoksa 1tb hdd yi mi alayım ve hdd olarak wd blue seagete den daha mı iyidir
+ olarak hocam imzandaki mouse u kullanıyorum gayet memnunum çok iyi bir mouse sadece kablosu biraz fazla toz tutuyor steelseries in kulaklığı var bende ondada toz tutuyor kablo yapısı aynı kablo yapısıyla alakalı olabilir

gorkxgoat

80+ Bronze
hocam oyunların hızlı açılmasını isterim ama arada dağlar kadar fark olmasını istemem bana 500+500 yeterli olur mu sence yoksa 1tb HDD yi mi alayım ve HDD olarak wd blue seagete den daha mı iyidir
+ olarak hocam imzandaki mouse u kullanıyorum gayet memnunum çok iyi bir mouse sadece kablosu biraz fazla toz tutuyor steelseries in kulaklığı var bende ondada toz tutuyor kablo yapısı aynı kablo yapısıyla alakalı olabilir
O zaman ssd alın bence. 500+500 iyi olucaktır.

Kopya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Mücahit

Kopya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru