Neler Yeni

Yardım SSD oyunlarda harita yüklenmemesi

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
Merhaba donanımla pek bilgim yoktur PUBG ve Rocket League ssd deydi ama ssdim haritaları yüklemiyor. SSD ye oyunları ilk attığım zaman gayet hızlıydı haritalar yükleniyodu Fps drop yemiyodum ama 3 ay sonra haritalar yüklenmemeye ve Fps drop yemeye başladım. Hdd de hiç sorun yok haritalar yükleniyo
TOSHIBA OCZ 240GB TR200 Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma)
ssd.PNG
Benchmark testi yaptım bunları gösterdi. Format attırsam ssd ye düzelir mi?

KediBoku

80+
Merhaba donanımla pek bilgim yoktur PUBG ve Rocket League SSD deydi ama ssdim haritaları yüklemiyor. SSD ye oyunları ilk attığım zaman gayet hızlıydı haritalar yükleniyodu Fps drop yemiyodum ama 3 ay sonra haritalar yüklenmemeye ve Fps drop yemeye başladım. HDD de hiç sorun yok haritalar yükleniyo
Alıntıyı görüntüle
Benchmark testi yaptım bunları gösterdi. Format attırsam SSD ye düzelir mi?
ssd ironik sorunlu olabilir istersen güzelce temizle format atmaya kalkışma 1 format attın mı düzelcek şeyler değil istersen videolar izle ama format atma hem performans düşürür hem de zaman kaybı ve her şey silinir

beritankorkusuz

80+ Silver
Merhaba donanımla pek bilgim yoktur PUBG ve Rocket League SSD deydi ama ssdim haritaları yüklemiyor. SSD ye oyunları ilk attığım zaman gayet hızlıydı haritalar yükleniyodu Fps drop yemiyodum ama 3 ay sonra haritalar yüklenmemeye ve Fps drop yemeye başladım. HDD de hiç sorun yok haritalar yükleniyo
Alıntıyı görüntüle
Benchmark testi yaptım bunları gösterdi. Format attırsam SSD ye düzelir mi?
Hocam ssd de kronik sorun yok , yani bu ssd modelinde. Ssd nizde sorun olmuş olabilir satıcı ile iletişime geçiniz

beritankorkusuz

80+ Silver

beritankorkusuz

80+ Silver

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
Rocket league yi hdd ye atıp ssd ye tekrar attım düzeldi sorun anlamadım neden öyle oldu acaba?

Top Bottom