Neler Yeni

ssd sağlık ve okuma yazma testi nasıl yaplılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
arkadaşlar zamanında araştırmadan incehesaptan daha 2. gamıng gecesiydi sanırım 220 TL'ye araştırmadan James Donkey 240 gb ssd almıştım ve kronık sorunu olduğunu öğrendım aldıktan sonra ve bugün valorantı güncellerken bir anda bilgisayar donmaya ve aksmaya başladı ve bende yenıdnen başlatmak durumunda kaldım ve açılma süresi nerdeyse 7200 rpm bir harddsıke yakın yanı normalden daha geç açıldı
aklıma gelmısken bir sağlık testi ve okuma yazma testi yapmak istedim önerdiğiniz program var mı ve testten sonra sonuçları atacağım normal mı dıye yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
Metehan Akyalı
arkadaşlar zamanında araştırmadan incehesaptan daha 2. gamıng gecesiydi sanırım 220 TL'ye araştırmadan James Donkey 240 gb ssd almıştım ve kronık sorunu olduğunu öğrendım aldıktan sonra ve bugün valorantı güncellerken bir anda bilgisayar donmaya ve aksmaya başladı ve bende yenıdnen başlatmak durumunda kaldım ve açılma süresi nerdeyse 7200 rpm bir harddsıke yakın yanı normalden daha geç açıldı
aklıma gelmısken bir sağlık testi ve okuma yazma testi yapmak istedim önerdiğiniz program var mı ve testten sonra sonuçları atacağım normal mı dıye yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler
Crystal Disk Mark ve Info'dan testlerini yapabilirsiniz. Arkadaşta söylemiş.
Birde farklı olarak HD Tune'dan test edebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kronik sorunu neymiş
bilmiyorum ama sanırım zamanla vaad edılen okuma yazma hızından mahrum kalmaktayız büyük ihtimalle bunun yanı9nda da ssd sağlığı da azalıyordur dıye düşünüyorum ama dediğim gibi bir bilgim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

CrystalDiskMark ve CrystalDiskİnfo.
hocam ilki okuma yazma diğeri de sağlık mı

Son düzenleme:

shpresoj

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Umut
bilmiyorum ama sanırım zamanla vaad edılen okuma yazma hızından mahrum kalmaktayız büyük ihtimalle bunun yanı9nda da ssd sağlığı da azalıyordur dıye düşünüyorum ama dediğim gibi bir bilgim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ilki okuma yazma diğeri de sağlık mı
Aynen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• Ekran Görüntüsü (42).png
    Ekran Görüntüsü (42).png
    30.2 KB · Hit: 47

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
sağlık durumu %99 5 ayda bence bununn durumu iyi de yazmada neden 100 mblik bir düşüş olmuş bılgınız var mı
%99 olmasında sorun yok o %99.9999999 olsa bile 99 gösteriyor arka planda bir şey çalışmasın birde öyle dene

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
%99 olmasında sorun yok o %99.9999999 olsa bile 99 gösteriyor arka planda bir şey çalışmasın birde öyle dene
bir de bu ssdnin kronık sorunu var bu kronık sorun ssdyi bir anda mı çöp eder yoksa yavaş yavaş mı bozulur ya da hiçbir şey olmadan rahat rahat kullanma olasığı da mı var

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
bir de bu ssdnin kronık sorunu var bu kronık sorun ssdyi bir anda mı çöp eder yoksa yavaş yavaş mı bozulur ya da hiçbir şey olmadan rahat rahat kullanma olasığı da mı var
Kiminde sorun çıkıyor kiminde çıkmıyor belli olmaz umarım sorun yaşamazsın

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Crystal diskmark programıyla.

Top Bottom