Neler Yeni

SSD Sata 3 Disk'i başka bilgisayara takarsak windows durur mu?

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
Hocam anladığıma göre windows yüklü bir ssd'yi başka bir bilgisayara takıp boot ederseniz çalışacaktır.

HrSOC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam anladığıma göre windows yüklü bir ssd'yi başka bir bilgisayara takıp boot ederseniz çalışacaktır.
nasıl boot anlamadım? evet windows yüklü bir ssd yi yeni topladığıma takacağım.

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
nasıl boot anlamadım? evet windows yüklü bir ssd yi yeni topladığıma takacağım.
Hocam boot dediğim şey bilgisayarı onun üzerinde çalıştıracaksınız.Başka bir disk kullanmayacaksanız bu ayara bakmanıza gerek yok. Örn video:

HrSOC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam boot dediğim şey bilgisayarı onun üzerinde çalıştıracaksınız.Başka bir disk kullanmayacaksanız bu ayara bakmanıza gerek yok. Örn video:
Başka disk kullanmayacağım ilerideki zamanlarda zaten 1tb m2 ssd alacağım oda bi 4-5 ay anca yani

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
Başka disk kullanmayacağım ilerideki zamanlarda zaten 1tb m2 ssd alacağım oda bi 4-5 ay anca yani
Tamam sıkıntı yok o zaman hocam. Yeni disk aldığınızda anlamadığınız bir şey olursa burada konu açın.

HrSOC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda
Durur ama diğer sistemin o Windowsu sorunsuz açacağı, açsa da o Windows ile stabil çalışacağı kesin değil. Her türlü diske format at bence.
bence açabilir 1 yıl hiç geçmedi disk alalı yani kasım 2022 gibi olmuştu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca sistem sıfır sorun olacağını sanmıyorum olursa da verileri aktarıp öyle formatlar o verileri geri koyarım

Top Bottom