Merhabalar, linkteki konuyu inceleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz.Elimde Toshiba OCZ RC500 250GB M2 PCIe Nvme 3D NAND SSD bulunuyor 1700/1250 hızlarına sahip ama testleri yaptıgımda okumada sorun olmadıgını gördüm ama yazma baya düşük geldi normal midir ? Alıntıyı görüntüle
peki ne yapmam lazım,firmaya söylesem bir şeyler yapabilirler mi?Merhabalar, linkteki konuyu inceleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz.
Rehber - Sorunlu SSD'ler ve Sorunları
Sizlere sorunlu SSD'ler ve sorunlarını hakkında bilgi vereceğim. Bu SSD'leri kullanılmasını kesinlikle önermiyorum. Bu sorunların çözümü var mı? Bazı sorunlar yazılımsal olabiliyor. Markalar firmware güncellemesi ile çözebiliyorlar. Bazı sorunlar ise donanımsal olabiliyor bu yüzden çözümü...forum.donanimarsivi.com
Sadece sizde olan bir problem olmadığı için bir şey yapabileceklerini zannetmiyorum ancak yazılım atarak düzelebilir ya da firma yeni bir SSD yollayabilir. Ama pek aralarında fark olacağını sanmıyorum.peki ne yapmam lazım,firmaya söylesem bir şeyler yapabilirler mi?
Crystaldiskmark ve Crystaldiskinfo ayrı şeyler. HD sentinal yüklemeniz ve değerleri kontrol etmek için Crystal Disk İnfo olması gerek.crystaldiskten bakılıyorsa bakayım şuan o yüklü diğerini mi yükleyeyim saglıgı için
Çok sıcak çalışıyor ve sağlığıda çok düşmüş, S.M.A.R.T değerlerinide atarmısınız ?Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
buyrun hocam %43 diyor ben en iyisi yeni ssd için para biriktirmeye başlayayım
twp başına mı öyle bir şey düşüyor. @kandess22 demişti. Yani 43 değil.Çok sıcak çalışıyor ve sağlığıda çok düşmüş, S.M.A.R.T değerlerinide atarmısınız ?