test yaptığım ssd bu okuma hızı 500mb gözüküyor yazma hızı 400mb sonuçlar bu şekilde
sağlık testi yaptığımda %100 olarak gözüküyor neden düşük çıkar ki herhangi bir sorun yoksasatıcıya ulaş bence bi hata olmuş olabilir veya dolandırılmış olabilirsin ayrıca bi kerelik tetde belli olmaz 5 kere test et ortalamlarını al bence
şöyle düşündüm bende sadece bu ssd yi kullanıyorum ve 25 gb boş alan kaldı belki bu yüzen tam performans gösteremeyebilirbendede bazaean düşük çıkıyor merak etme bi şey yoktur bi kaç kere baştan test et mesela birinci testede 530 çıktı4üncüde 30 sen düşün
benimde test yapinca daha az 500 okuma 450 yazma olmasi lazim steamde 1.7gb/s disk kullanimi gordumbendede bazaean düşük çıkıyor merak etme bi şey yoktur bi kaç kere baştan test et mesela birinci testede 530 çıktı4üncüde 30 sen düşün
anakartla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum ama bilgim yokkonuyla pek alakası yok biliyorum ama asus prime b450m-k ile samsung 860 evo sipariş ettim bir sıkıntı olmaz demi uyumlu mudur ?
Uyar merak etme birde böyle soruların için konu açmanı veya bilen birisine mesaj atmanı tavsiye ederim uyarı alabilirsinkonuyla pek alakası yok biliyorum ama asus prime b450m-k ile samsung 860 evo sipariş ettim bir sıkıntı olmaz demi uyumlu mudur ?
ben bu değerleri alamadım nedensebenimde test yapinca daha az 500 okuma 450 yazma olmasi lazim steamde 1.7gb/s disk kullanimi gordum
Satıcıya Ulaş dostum
test yaptığım ssd bu okuma hızı 500mb gözüküyor yazma hızı 400mb sonuçlar bu şekilde
CrystaldiskmarkSatıcıya Ulaş dostum
Programın adı nedir?
şu an yaptığımda 400 mb okuma çıktıSatıcıya Ulaş dostum
Programın adı nedir?
bununla alakalı olabilir mişöyle düşündüm bende sadece bu ssd yi kullanıyorum ve 25 gb boş alan kaldı belki bu yüzen tam performans gösteremeyebilir