internette vıdeoları var çok kolay bu arada gıdıp 4 bıne wındows almayın tavsıyem deneme surumu yukleyın sonra 100-200 tl ye oem kılıdı alın mıs gıbı ucuza orıjınal wındowsunuz oluyoArkadaşlar ssd ye Windows kurma fiyatı en fazla kaç TL olmalı ssd aldığım zaman bilgisayarcıya götürcem çünkü kurulumunu bilmiyorum
Maalesef hocam elimde 4 GB lik flash bellek var zaten yapmasını bilmiyorum kiÇok basit kendi 16 gb flaş belleğin varsa yaparsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama ortalama 100 veya 200 derler sonuçta enayi avı oluyor genelde bunlar
SSD bin içinde deneme sürümü geliyor muinternette vıdeoları var çok kolay bu arada gıdıp 4 bıne wındows almayın tavsıyem deneme surumu yukleyın sonra 100-200 TL ye oem kılıdı alın mıs gıbı ucuza orıjınal wındowsunuz oluyo
Hocam bide HDD de orijinal win 10 var klonlama yapsam mantıklı olur muinternette vıdeoları var çok kolay bu arada gıdıp 4 bıne wındows almayın tavsıyem deneme surumu yukleyın sonra 100-200 TL ye oem kılıdı alın mıs gıbı ucuza orıjınal wındowsunuz oluyo
Hocam peki benim Windows HDD de kurulu kalsa SSD yi taksam yine SSD bin hızından faydalanabilir miyimVideodan bakarak yap para verme.Eğer flaş belleğin yoksa elinde olan bir arkadaşından iste içinde windows dosyaları olan bir şekilde sana versin sende biosdan flashı seçip kur.
Kanka Windows kurulumu aşırı kolay kendin halledebilirsinArkadaşlar ssd ye Windows kurma fiyatı en fazla kaç TL olmalı ssd aldığım zaman bilgisayarcıya götürcem çünkü kurulumunu bilmiyorum
HDD ye kuruluysa Windows HDD üzerinden çalışacağı için yavaş bir deneyim olur Windowsu SSD ye kurMaalesef hocam elimde 4 GB lik flash bellek var zaten yapmasını bilmiyorum ki
SSD bin içinde deneme sürümü geliyor mu
Hocam bide HDD de orijinal win 10 var klonlama yapsam mantıklı olur mu
Hocam peki benim Windows HDD de kurulu kalsa SSD yi taksam yine SSD bin hızından faydalanabilir miyim
En son arkadaşımdan 200 almışlardı 4 ay önceArkadaşlar ssd ye Windows kurma fiyatı en fazla kaç TL olmalı ssd aldığım zaman bilgisayarcıya götürcem çünkü kurulumunu bilmiyorum