Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Şuan 106GB yer var Rainbow Six Siege almayı düşünüyorum. 46GB gibi bir boş yer kalıyo yeterlimidir ?
Steam'da 60GB Diyordu vay be almayım o zamanRainbow six siege 85gb istiyor onu söyleyeyim şuan indiriyorum 2gb yerim kalcak![]()
hocam Allah'a emanet olRainbow six siege 85gb istiyor onu söyleyeyim şuan indiriyorum 2gb yerim kalcak![]()
Bende 60 diye satın aldım bi baktım 85 ucu ucuna kurtardım sistemi 2gb yerim kalcak ssdye bişey olmaz umarımSteam'da 60GB Diyordu vay be almayım o zaman![]()
Artık CSGO'yu silme vakti geldi benim içinBende 60 diye satın aldım bi baktım 85 ucu ucuna kurtardım sistemi 2gb yerim kalcak ssdye bişey olmaz umarım![]()
benim anlamadığım bi şekilde 256gb ssdm var hadi 40-50gb windows var pubg lite, csgo ve valorant yüklü ama 85gb yerim var nasıl oluyor ? Oyunlarım toplam 60-70gb ediyo kalan gblarım nerde?Artık CSGO'yu silme vakti geldi benim için![]()
Yeterli mi ?Şu an bende 86.8GB kaplıyor. R6'yi nindirirsen diskinde yaklaşık 20-19GB boşluk kalacak.
Hocam bence birseyleri cikarin ssdenBende 60 diye satın aldım bi baktım 85 ucu ucuna kurtardım sistemi 2gb yerim kalcak ssdye bişey olmaz umarım![]()
neyi silicem işte onu bilmiyorum oyunlarım 50gb yer kaplıyo ama yerim doldu nedense başka bişeyler dolduruyo yerimiHocam bence birseyleri cikarin ssden![]()
Hocam hdd varmi?neyi silicem işte onu bilmiyorum oyunlarım 50gb yer kaplıyo ama yerim doldu nedense başka bişeyler dolduruyo yerimi