Neler Yeni

Starbucks toz Cappuccino karışmıyor

DenizKYNK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Deniz Kaynak
Migros'tan Starbucks'ın toz Cappuccino içeceğini aldım. Fakat ne kadar karıştırırsam karıştırayım içerisinde tortular kalıyor ve tadı çok kötü oluyor. Son kullanma tarihide geçmemiş, ne yapmam gerek?

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,709
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Migros'tan Starbucks'ın toz Cappuccino içeceğini aldım. Fakat ne kadar karıştırırsam karıştırayım içerisinde tortular kalıyor ve tadı çok kötü oluyor. Son kullanma tarihide geçmemiş, ne yapmam gerek?
Kullandığınız su yeterince sıcak mı? Kahvenin çözünürlüğü sıcaklık ile doğru orantılıdır, soğuk suda tortu bırakabilir.
Su yeterli miktarda mı? Aynı sıcaklıkta az miktarda suyla az miktarda kahve karışır, çözünmemiş olarak dipte katı kalabilir.
Su hem sıcak hem yeterli miktardaysa ve paketi döktükten hemen sonra karıştırdıysan kahveyi sorunun çözümünü bilmiyorum.
Ben Starbucks'ın bütün toz kahvelerini denedim, böyle bir sorunla karşılaşmadım.

DenizKYNK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Deniz Kaynak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandığınız su yeterince sıcak mı? Kahvenin çözünürlüğü sıcaklık ile doğru orantılıdır, soğuk suda tortu bırakabilir.
Su yeterli miktarda mı? Aynı sıcaklıkta az miktarda suyla az miktarda kahve karışır, çözünmemiş olarak dipte katı kalabilir.
Su hem sıcak hem yeterli miktardaysa ve paketi döktükten hemen sonra karıştırdıysan kahveyi sorunun çözümünü bilmiyorum.
Ben Starbucks'ın bütün toz kahvelerini denedim, böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Pakette 180ml su kullanılması gerektiği ve su kaynadıktan 30 saniye sonra suyun dökülmesi gerektiği yazıyor. Tam tamına 180ml su kullanıyorum ve 30sn sonra suyu döküyorum, kaçırdığım başka bir şey mi var? Çünkü baya baya suda yüzün tortular gözüküyor.

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,709
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Pakette 180ml su kullanılması gerektiği ve su kaynadıktan 30 saniye sonra suyun dökülmesi gerektiği yazıyor. Tam tamına 180ml su kullanıyorum ve 30sn sonra suyu döküyorum, kaçırdığım başka bir şey mi var? Çünkü baya baya suda yüzün tortular gözüküyor.
Ben de yaptığımda bazen üstte ufak tortular oluyor fakat karıştırırken üstteki tortuları da bardağın alt kısımlarına doğru itiyorum, onlar da çözünmüş oluyor.
Bardağa öncelikle kahveyi dökün, sonra suyu boşaltın. Tam tersini yaptığınızda daha çok tortu kalıyor.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,501
İsim
Oğuz
Kaşıkla bastırın, yedirmeye çalışın yoksa dediğin gibi zar zor karışıyor. Tadı toz kahveye göre fena olmuyor ben seviyorum da zor karışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,620
Üyeler
161,726
Son üye
shansar
Top Bottom