Neler Yeni

STARFIELD GAMEPASS varken Steamdan alınır mı?

lenora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eşber Çikkan
Merhabalar 3 yıllık Gamepass'im var daha 1 ayını kullandım.
STARFIELD Steam'dan alınır mı tekrardan sizce?
Bu oyun Skyrim gibi dev bir oyun olacağı söyleniyor. O yüzden oyuna sahip olma hissi cezbedici geliyor siz ne düşünüyorsunuz?

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Niye alasın

lenora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eşber Çikkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğim gibi bu oyun bitecek gibi bi oyun olmadığı için devasalığından dolayı ve zamanım da olmadığı için zam yemeden steamden de alınır mı acaba diye düşünmüyor değilim. Neden almayayım açıklarsanız sevinirim

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Dediğim gibi bu oyun bitecek gibi bi oyun olmadığı için devasalığından dolayı ve zamanım da olmadığı için zam yemeden steamden de alınır mı acaba diye düşünmüyor değilim. Neden almayayım açıklarsanız sevinirim
Gerek yok para harcamaya zaten 3 yıllık almışsın. 3yıl sonra oyunun dahs iyileri çıkacağı için unutacaksın muhtemelen

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben oyunu almayı düşünüyorum fakat gerek sorunlu çıkma ihtimali gerekse beklentilerin çok altında kalması riskine karşı çekincelerim var. Oyunu anlatırken faydası saymak bitmeyen şeyler gibi bir his oluştu bende. O yüzden oyun çıkana kadar bekliyorum.

Cihangir

80+ Gold
Merhabalar 3 yıllık Gamepass'im var daha 1 ayını kullandım.
STARFIELD Steam'dan alınır mı tekrardan sizce?
Bu oyun Skyrim gibi dev bir oyun olacağı söyleniyor. O yüzden oyuna sahip olma hissi cezbedici geliyor siz ne düşünüyorsunuz?
steam de biriktiriyorsan alınır

lenora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eşber Çikkan
steam de biriktiriyorsan alınır
Ben oyunu almayı düşünüyorum fakat gerek sorunlu çıkma ihtimali gerekse beklentilerin çok altında kalması riskine karşı çekincelerim var. Oyunu anlatırken faydası saymak bitmeyen şeyler gibi bir his oluştu bende. O yüzden oyun çıkana kadar bekliyorum.
XBOX 3 yıllık gamepass'iniz varken steamden alır mıydınız peki siz de? Bu soruyu bir tek ben mi düşünüyorum diye merak ediyorum da..

En İyi Cevap
3
XBOX 3 yıllık gamepass'iniz varken steamden alır mıydınız peki siz de? Bu soruyu bir tek ben mi düşünüyorum diye merak ediyorum da..
Eğer oyundaki itemlerimi xbox ve steamden oynarkende kullanabiliyorsam steamde indirime girmesini beklerim o zamana kadar xboxta oynarım.

lenora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eşber Çikkan
Eğer oyundaki itemlerimi xbox ve steamden oynarkende kullanabiliyorsam steamde indirime girmesini beklerim o zamana kadar xboxta oynarım.
oyun save'ini bethesda hesabında mı tutacaklar ki bu dediğiniz o şekilde olur gibi ancak böyle bir şeyin olabilme ihtimali var mıdır sizce?

En İyi Cevap
3
oyun save'ini bethesda hesabında mı tutacaklar ki bu dediğiniz o şekilde olur gibi ancak böyle bir şeyin olabilme ihtimali var mıdır sizce?
Oyun firmasına bağlı, forza oyunlarımda ben böyle yapıyordum. %80 yapılıyordur

Cihangir

80+ Gold
ben alırım kütüphanede biriktirmeyi seviyorum

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Steam'dan alır bir süre oynar ve sürükleyici olduğuna karar verirsem devam eder, aksi durumda iade ederdim.

Top Bottom